Regulament Postare

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DiM

Guest
Sectiunea este destinata propunerilor legate de joc/forum.
Inainte de a deschide o noua discutie sau exprima parerea la una deja existenta, asigurati-va ca respectati urmatoarele cerinte:

1. Ganditi inainte sa postati, evaluati-va propunerea si argumentele si incercati sa ii gasiti plusurile si minusurile.

2. Inainte de a posta o sugestie verificati daca nu cumva a mai fost propusa (search si compendiu)

3. Sugestia trebuie sa fie formulata cat mai bine pentru a optimiza search-ul si pentru a putea fi inaintata (daca este cazul) la InnoGames. Fiecare propunere trebuie sa respecte modelul de postare, in caz contrar, idea va fi respinsa. Din acest motiv este obligatoriu sa folosti formularul urmator:

NUME SUGESTIE:
DESCRIERE SUGESTIE:
AVANTAJE:
DEZAVANTAJE:


4. Nu se vor accepta posturi de genul: "e buna sugestia" "nu e buna sugestia" ..etc. Daca aveti o parere despre sugestia in cauza trebuie sa va prezentati argumentele.

5. Incercati sa nu propuneti obiecte, munci, clase de caracter, seturi, misiuni sau cladiri noi fara sa oferiti o prezentare extinsa ce include influente asupra jocului. Vad ca foarte multi pun cateva procente la repezeala si gata au propus o munca noua sau cateva skill-uri si un pret si au facut o haina.

6. Implicit se vor respecta si regulile forumului (fara spam, insulte, offtopic etc.)

Incalcarea prezentului regulament de sectiune, va duce la stergerea discutiei deschise si aplicarea de sanctiuni.

PS: vad ca unii oameni nu inteleg cum se foloseste acel formular. nu-mi dau seama ce e asa greu de inteles dar iata un exemplu.

NUME SUGESTIE: Profituri din Hotel
DESCRIERE SUGESTIE: momentan cei ce dorm intr-un hotel platesc dar acei bani se pierd undeva in neant. propun ca un anumit procent (20%) sa revina orasului.
AVANTAJE/DEZAVANTAJE: avantajul principal este ca orasele sunt incurajate sa se dezvolte prin aceasta infuzie de capital si ca adauga o nota de realism jocului.
 
Ultima editare de un moderator:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus