Regulamentul forumului

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

just4fun

The Boss
Regulament forum​

________________________________________Reguli generale:


Accesul la forum :


Odata cu prima logare pe forum este obligatorie lectura regulamentului general de postare si a regulamentelor specifice fiecarei sectiuni in parte. Motivatii ulterioare, ca urmare a sanctiunilor ce decurg de aici, de genul "nu am stiut", "l-am citit, dar n-am inteles", etc. nu se vor accepta. Cunoasterea regulamentului inainte de a posta este obligatorie, nu facultativa, iar consecintele ce rezida din nerespectarea sa va apartin in totalitate."


Accesul pe acest forum nu este un drept, ci un privilegiu. Echipa de moderatori isi rezerva dreptul de a actiona in orice fel pentru buna functionare a acestui forum.


Limba folosita pe forum este romana :


La fel ca si in joc, pe acest forum este permisa doar folosirea limbii romane. Va rugam sa limitati folosirea altor limbi la citate sau fraze bine cunoscute (sau traduse) si doar cand acest lucru este in concordanta cu situatia respectiva.


1. Comportament :


1.1. Tratati-i pe ceilalti cu respect si mentineti discutiile in limitele bunului simt. Nu uitati ca pe forum sunt membri de varste diferite, a caror experienta de joc difera de la caz la caz, motiv pentru care va rugam sa fiti rabdatori daca uneori sunt puse intrebari care pot parea "stupide" sau "infantile".


1.2. Membrilor forumului nu le este permis sa se dea drept moderatori sau admini. Incercarea de a actiona ca un moderator este interzisa si duce la primirea unui avertisment. De asemenea, membrii forumului nu au voie sa utilizeze semnatura standard a adminilor, putand induce in eroare jucatorii cu privire la calitatea lor pe forum.


1.3. Va rugam sa nu raspundeti la off topicuri si sa nu postati in topicuri care probabil vor fi sterse. Postari de genul "primul pe pagina" sau "am scris si in topicul asta" sunt interzise si vor fi considerate spam.


1.4. Va rugam sa evitati reprosurile cu privire la greselile gramaticale sau de scriere ale jucãtorilor. Dacã greselile gramaticale sau de scriere ale unui jucãtor sunt atât de mari încât continutul mesajului se pierde, puteti raporta acel post. Un administrator sau un moderator se va ocupa de acea problemã.


1.5. Nu este permis sa recomandati in posturi sanctiuni pentru colegii dvs., ca urmare a unor postari pe care le observati ca vin in contradictie cu Regulamentul. Folositi functia de raportare a acestor posturi. Moderatorii forumului vor lua la cunostinta si vor actiona in consecinta.


1.6. Membrilor forumului le este interzis sa provoace moderatorii sau adminii in mod deliberat. Posturile care au ca scop crearea de conflicte intre jucatori si moderatori vor fi sterse, iar autorii vor fi pedepsiti. De asemenea este interzisa postarea de acuzatii aduse echipei de administrare a forumului si jocului.


1.7. Jucatorii care vor actiona in mod deliberat impotriva crearii unei comunitati pe acest forum vor fi banati definitiv.


1.8. Puteti folosi diferite metode pentru a va provoca "dusmanii" din joc in sectiunea "Propaganda si dueluri", atata timp cat toate argumentele voastre sunt legate exclusiv de joc. Atacurile la persoana nu sunt sub nici o forma tolerate.


2. Reguli de postare :


2.1. Orice post cu continut politic, etnic sau rasist extrem , pornografic, ilegal, care face referire la consumul de droguri sau neagreabil in orice fel este complet interzis. Regula se aplica si in cazul postarii in “tag-uri”. In cazuri extreme se poate ajunge la ban definitiv.Fiecare utilizator al forumului este responsabil pentru intregul continut al mesajului sau. In cazul citarii mesajelor care incalca regulamentul, veti fi sanctionati in concordanta cu gravitatea abaterii savarsite.


2.2. Va rugam sa postati raspunsuri care au legatura cu topicul. Daca nu puteti oferi un raspuns potrivit va rugam sa va limitati la simpla lectura.


2.3. Discutiile între doar doi jucãtori trebuie purtate prin intermediul mesageriei interne, nu pe forum.


2.3.1. Nu citati excesiv din posturile anterioare. Citati doar partile esentiale astfel incat posturile sa nu fie prea lungi. Postarea in teme vechi doar de dragul de aduna posturi se considera spam si se sanctioneaza ca atare.


2.4. Pentru a evita repetarea argumentelor, mai ales in cazul discutiilor lungi, va sugeram ca intotdeauna sa cititi intregul topic inainte de a posta un raspuns.


2.4.1. Inainte de postare luati in calcul functia “Cauta”, pentru a verifica daca subiectul ce se doreste abordat nu a fost discutat deja. Folositi cuvinte definitorii care surprind exact esenta temei de interes pt. a va asigura ca vi se vor raporta rezultate suficiente, nelimitand cautarea prin folosirea de texte lungi.


2.5. Vã rugãm ca înainte de postarea unui topic nou sa va asigurati cã acesta este în sectiunea corespunzatoare, pentru ca moderatorii sã nu fie nevoiti sã îl mute mai tarziu.


2.6. Verificati textul inainte de a posta. Astfel va puteti asigura ca este usor de citit si poate fi inteles de catre ceilalti membri ai forumului.Greşelile întâmplătoare/ocazionale sunt acceptabile, dar nu şi cele care indică lipsa oricărei strădanii de a scrie un text lizibil. Incalcarile repetate ale acestei reguli pot duce la un avertisment.


2.6.1. Toate topicurile si posturile trebuie sa contina un numar de cel putin 4 cuvinte. Mai putine cuvinte se considera spam, acesta fiind pedepsit conform regulamentului. Orice forma de abreviere ca LOL, BRB, ROFLMAO, ICU etc. vor fi luate in calcul ca un singur cuvant. De asemenea, posturile nu se vor "umple" cu alte cuvinte gen "unu,doi,trei" ," patru cuvinte per post" sau altele. Trebuie sa fie legate de subiect, altfel va fi tratat ca incalcare a regulii de lungime a postului si pedepsita ca atare.


2.6.2 Este interzisa inlocuirea literei "c" cu litera "k" si alte asemena substituiri ce contravin corectitudinii limbii romane, tz, sh...etc. Dacă vreti să fiti sigur că ati fost inţeles, puteţi folosi diacritice, chiar dacă acest lucru nu este obligatoriu.


2.6.3 Daca s-a raspuns corect la o intrebare este interzisa postarea aceluiasi raspuns de catre un alt jucator, doar de dragul de a aduna discutii, fara a contribui cu nimic nou. Toate raspunsurile ulterioare vor fi considerate spam si vor fi pedepsite


2.6.4 Deschiderea sau "reinvierea" topicurilor multiple, cu caracter irelevant, intr-un interval scurt de timp, va fi considerata incalcare a regulamentului si va fi pedepsita (chiar si la sectiunea Saloon).


2.6.5.Postarea a doua mesaje consecutive, cunoscuta drept double-post, este interzisa. Orice necesitate de a reveni asupra a ce s-a scris deja nu se va face printr-un post nou, ci prin editarea celui deja postat.


2.7. Este interzis a se posta in numele unui jucator care a fost banat pe forum sau in joc. Banul a fost dat pe anumite considerente legate de incalcarea regulamentului. Orice post de pe alt cont inseamna afront adus echipei de moderatori si sfidarea regulamentului.


2.8.Este interzisa postarea discutiilor purtate cu membrii echipei de suport (ticketele;mesajele private..etc) fara acordul scris al adminului respectiv.


2.9. Nu folositi materiale ale caror drepturi de autor nu va apartin.


2.9.1 Orice tentativa de a obtine foloase materiale prin vanzarea conturilor de pe West sau de pe alte jocuri precum si folosirea forumului drept "piata de desfacere" a produselor dvs. (ex: tel., notebook-uri, etc.) vor fi penalizate . De asemenea este interzis si orice fel de schimb, fie contra altui cont, pepitelor sau avantajelor de orice fel. Este permisa doar cedarea neconditionata a conturilor, bineinteles respectandu-se regula : 1.1 Fiecare jucător are voie să aibă un singur cont per lume.


2.10 Se interzice postarea linkurilor catre alte jocuri,forumuri sau bloguri daca acestea nu apartin InnoGames sau orice directionare (link) spre melodii, site-uri, imagini, cu continut obscen sau dezagreabil.Incalcarea acestei reguli se sanctioneaza cu ban direct.

Exceptie de la aceasta regula fac site-urile aprobate de moderatorii / administratorii forumului.


3. Poze, semnaturi, avatare, profile :


3.1. Sunt acceptate poze fara comentarii atata timp cat sunt on topic. Dimensiunea maxima va fi de 640x480 pixeli. Daca doriti postarea de imagini mai mari va rugam sa postati doar linkul catre acestea.


3.2. Semnatura (text sau imagine) nu va depasi 500 x 100 Pixeli sau 4 linii de text (maximum font de 4"). In cazul in care v-ati decis asupra folosirii unei imagini vi se mai permite adaugarea unui singur rand de text (la fel, max font 4"). Avatarele nu vor depasi 100x100 Pixeli. Bannerele sau link-urile de recrutare,link-uri ce fac referire la alte jocuri, in posturi sau semnatura sunt interzise.


3.3.Este interzisa folosirea semnaturii sau a profilului personal ca suport pt. injurii indiferent de natura acestora sau ca dezaprobare a actiunilor adminilor pe forum sau in joc. Orice ofensa adusa adminilor sau celorlalti jucatori prin elementele de mai sus va fi pedepsita. De asemenea este interzisa reclama pentru alte site-uri care nu apatin InnoGames , fie ele si cu conținut comercial sau orice directionare (link) spre melodii, site-uri, imagini, cu continut obscen sau dezagreabil. ATENTIE : folosirea cuvintelor (indiferent de limba) cu inteles obscen, introduse intr-un context creat artificial, special pentru a fi interpretabil, se va considera injurie sau, dupa caz, limbaj nepermis si va fi sanctionata ca atare.4. Sectiunile forumului si topicurile noi :4.1. Unele sectiuni/threaduri au reguli specifice. Va rugam sa le cititi inainte de a posta.


4.2. Va rugam sa folositi un titlu adecvat cand deschideti un topic. Surprindeti in acesta ideea principala a topicului, pentru a facilita astfel cautarile ulterioare ale altor jucatori interesati de aceeasi tema. Titlurile incomplete sau de genul "lol", "intrebare" sau "ATENTIE!!" vor fi sanctionate cu avertisment.


4.3. Topicurile sau posturile care fac referire la alte site-uri care nu au legatura cu jocul "The West" sunt interzise. Discutii legate de alte jocuri sunt permise in sectiunea salon, atata vreme cat nu sunt postate link-uri directe catre site-urile in cauza.


5. Pedepse :


5.1.Incalcarea regulilor, in functie de gravitatea faptei, poate duce ori la avertisment in prima faza pt. incalcarile moderate ori la banarea temporara sau definitiva in cazul incalcarilor grave.


5.2. Crearea altor conturi pentru a scapa de inchiderea contului este interzisa si se sanctioneaza cu inchiderea definitiva a contului respectiv. De asemenea, in cazul banarii temporare este interzisa crearea altor conturi, aceasta duce la inchiderea contului nou creat si prelungirea pedepsei pe contul de baza.


5.3. In cazuri extreme se pot inchide direct atat contul de pe forum, cat si cel de pe joc.6.Actiunile moderatorilor si ale adminilor :6.1. Moderatorii si adminii au dreptul de a edita, sterge sau inchide topicuri. Va rugam respectati instructiunile lor.


6.2. Daca postul dumneavoastra a fost sters/editat, atunci inseamna ca stergerea/editarea a avut la baza un motiv intemeiat. Va rugam sa nu il rescrieti.


6.3. In general, moderatorii care sunt implicati intr-un topic din pozitia de jucator al jocului "The West" vor evita sa modereze acel topic, daca nu exista incalcari grave ale regulilor.


6.4. Toate reclamatiile sau criticile in legatura cu activitatea moderatorilor sau a adminilor de pe forum sau din joc (incluzand aici sanctiunile primite) se vor face numai prin sistemul intern de suport. Orice incercare de a deschide o discutie pe aceasta tema pe forum va fi considerata infractiune si pedepsita cu un avertisment.


Exceptie de la regula face o discutie la modul general, fara absolut nici o referire la o anumita persoana (membru al forumului, moderator sau admin) si/sau sanctiune primita. Aluziile de orice fel sunt de asemenea interzise.


6.5.In cazuri extreme, ne rezevam dreptul de a inchide conturi chiar daca nu se aplica nici una din regulile de mai sus.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus