• Nu îți place zăpada? Oprește-o de aici și reîncarcă pagina:

Salutare am nevoie de AJUTOR cu un script dacă exista

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Proscris de Mic

Greenhorn
Salutare, comunitate! Am recrutat doi prieteni de pe .net să joace la noi. Deși jocul este în limba română, ei continuă să joace și au deja nivel +130. Știți vreun script care să traducă tot jocul în engleză sau cum aș putea face unul?

mr. x

Greenhorn
Nu am auzit pana acum de vreun script asemănător... de facut scripturi parca era xsteff sau ceva de genu care făcea odată....

Criminus

Federal Marshal
Membru personal
Poate itemele si interfata le poti traduce dar de exemplu cautarile in piata / inventar nu cred.
Nu m-am uitat prea mult peste cod.

Sannctus

Gold digger
Daca e implementata deja si nu trebuie facut nimic nou decat activat si la noi si peste tot?De ce nu se doreste? Ar fii un QoL bun

Proscris de Mic

Greenhorn
Cum am convins eu doi oameni să joace în limba română fără traducere, imaginați-vă câți alți jucători noi am putea atrage în lumile noastre. Doar la mine la muncă aș putea atrage încă patru persoane dacă ar fi în limba engleză. Având în vedere lipsa jucătorilor pe anumite lumi (de ex. .hu, .sk, .pl), mulți ar veni aici doar așa, ca o curiozitate, și ar rămâne activi și aici. Noi, românii, știm limba engleză și nu ar strica o mică revitalizare a jucătorilor. Plus că sunt mulți jucători dispuși să dea o mână de ajutor pentru jucători noi, să ne facem jocul mai plăcut.

Proscris de Mic

Greenhorn
Plus, să nu uităm de minoritatea maghiară din România - sunt 2 milioane de oameni. Oare câți jucători de pe .hu locuiesc în România?

Criminus

Federal Marshal
Membru personal
.Net s-a unit cu Suedia si Danemarca.
Selectorul de limba nu functioneaza asa. Partea de traducere nu e doar pe front-end ci si pe back-end. De exemplu, la piata, se face o cautare in baza de date dupa numele itemului respectiv nu dupa traducerea din interfata. Itemele, misiunile, realizarile, sunt traduse in baza de date.

Sannctus

Gold digger
.Net s-a unit cu Suedia si Danemarca.
Selectorul de limba nu functioneaza asa. Partea de traducere nu e doar pe front-end ci si pe back-end. De exemplu, la piata, se face o cautare in baza de date dupa numele itemului respectiv nu dupa traducerea din interfata. Itemele, misiunile, realizarile, sunt traduse in baza de date.
Deci se poate nu se vrea, greu era de spus :)

Sannctus

Gold digger
Adevaru doare stiu ;) eu is deacord cu tine ca-i mult de munca si nu vrea sa faca nimeni asta, dar nu ii imposibil cum spui tu, mai bine imi spunea-i nu-s resurse pentru asa ceva, timpu nostru e limitat si avem alte prioritati

Criminus

Federal Marshal
Membru personal
Nu am zis nicaieri ca e imposibil.
Serverele unite au optiunea de selectare limba.
Ti-am explicat mai sus dar refuzi sa intelegi. Serverul romanesc e strict romanesc deci nu are nevoie de traducere pentru ca oficial, e server romanesc.
Serverul .net a fost unit cu Suedia si Danemarca.
Serverul international de evenimente are selectorul de limbi ghici de ce? (Indiciu: international) (alt indiciu: mai multe tari unite) (alt indiciu: evenimente -> temporar)

Fane

Greenhorn
Deci se poate nu se vrea, greu era de spus :)
Se poate doar ca n-are abilitati de a facilita o discutie in calitate de moderator. Cel mai probabil este o setare server-side care-ti poate activa localizarea jocului in limba Engleza.

1730402776608.png

Daca era baiat de treaba te putea minti ca ar putea pune un pont la echipa de dezvoltare a jocului sa poat activa aceasta functie in joc, dar a ales in schimb sa-si etaleze o atitudine de fata mare.

1730402867095.png

pwp

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus