Schimbarea pedepsei la multicont

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

johno

Trapper
Eu consider (si nu sunt singurul) ca cei care sunt prinsi cu multicont scapa mult prea usor. Intr-o luna un jucator poate sa isi faca un cont in plus pe langa cel "legal" si poate strange chiar si 50-60k, plus cine sti ce iteme de pe la muncile cu noroc.Mie nu mi se pare corect deoarece "faptasul" ramane cu "prada" iar pedeapsa de doua nivele , il doare in cot de ea , el are bani.:mad:Deci propun o pedeapsa mai aspra precum , pe langa cele doua nivele scazute , sa piarda si toti banii de pe contul pe care si-l alege sa ramana.

Avantaje:s-ar reduce numarul de multiconturi , ar fi mai corect fata de jucatorii care respecta regulile
Dezavantaje:nu vad

Acum sa vedem daca "multicontistii" vor sari cu CONTRA:whistle:
 

cobra920

Trapper
Sunt deacord cu tine, este un destul de mare avantaj pantru cei cu multi account faptul ca pedepsele nu sunt foarte drastice.
Cred ca pedeapsa cu cel doua nivele ar trebui inlocuita cu o pedepsa pentru timpul in care ai avut multiaccount, daca ai avut 3 conturi pentru 5 luni, sa ti se scada 15 nivele pe contul pe care il alegi(numarul de conturi*numarul de luni)
 

Drakath9

Gunman
Eu consider (si nu sunt singurul) ca cei care sunt prinsi cu multicont scapa mult prea usor. Intr-o luna un jucator poate sa isi faca un cont in plus pe langa cel "legal" si poate strange chiar si 50-60k, plus cine sti ce iteme de pe la muncile cu noroc.Mie nu mi se pare corect deoarece "faptasul" ramane cu "prada" iar pedeapsa de doua nivele , il doare in cot de ea , el are bani.Deci propun o pedeapsa mai aspra precum , pe langa cele doua nivele scazute , sa piarda si toti banii de pe contul pe care si-l alege sa ramana.

Avantaje:s-ar reduce numarul de multiconturi , ar fi mai corect fata de jucatorii care respecta regulile
Dezavantaje:nu vad

Acum sa vedem daca "multicontistii" vor sari cu CONTRA:whistle:

Nu neaparat :)

Desi e interzis de regulament, apar din ce in ce mai multe conturi "clona".Fiecare alege modul dupa care doreste sa joace. E alegerea ta daca respecti sau nu regulile. Inteleg propunerea ta, dar te asigur ca nu se ajunge nicaieri. Se gasesc mereu cai de scapare. Pur si simplu poate transfera banii unui prieten, luandu-i inapoi dupa ce este prins :)

Eu vin cu o completare. As vedea 2 solutii:
1. Sa fie salvat ip-ul la inregistrarea fiecarui cont, astfel incat sa nu se poata face decat 1 cont/lume. Asta tinand si cont de faptul ca sunt putini cei care folosesc programe sau au ip dinamic.
2. Ca si pana acum, sa fie degradat contul principal cu nivele - dar asta la prima abatere. La urmatoarele pedepsele sa fie mult mai dure, nu doar scadere de nivele, ci chiar confiscarea unor sume de bani sau iteme. Se poate ajunge pana la urma la inchiderea definitiva a contului de joc.

Insa e mult, mult de munca. Si chiar de se va implementa asa ceva, se vor gasi erori, deci vor exista mereu multiaccount-uri :)
 

iulianp

West Marshall
Membru personal
Sanctiunile sunt lucruri interne ale echipei de administrare, nu se negociaza cu jucatorii.

Rolul acestei sectiuni este de a face propuneri pentru joc, nu propuneri pentru sanctiuni.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.