Se pot recupera utilizarile din "Instructiuni expert de lucru".

coco03

Greenhorn
As dori sa intreb daca se mai pot recupera 2 utilizari din "instructiuni expert de lucru".
De ce as dori sa le recuperez, pt. ca iata cum au decurs lucrurile: astazi am cumparat Instructiuni expert de lucru cu 5 utilizari, din care am pus 2 ore + inca o jumatate de ora pe distruge bandele, mai ramanand inca 2 utilizari. Dupa circa zece minute m-am razgandit si am sters ultima munca(adica cea cu jumatate de ora) si am pus o ora de munca(precizez ca din prima munca deabia se scursese circa 10-15min), dupa alte10-15 min. am sters ultima munca si am revenit la cea din inainte, adica la o jumatate de ora. Dupa aceasta ultima actiune am observat ca cele 2 utilizari care imi ramasesera se epuizase si nici macar nu setasem toate cele 2 ore(cat mai aveam din cele 2 utilizari) ci doar 1 1/2 ore. Mai exista vreo speranta de ale recupera? sau asta e.
:shoot:<3W
 
Ultima editare:

coco03

Greenhorn
Mersi de raspuns, dar as dori sa ne povesteasca baietii care se ocupa de administrarea jocului cum stau lucrurile, pt. ca alta data sa nu mai facem aceeasi greseala.
:shoot:<3W
 
Ultima editare:

andr3iu

Guest
Cum functionea "Instructiunile expert de lucru" ? Le poti folosi la o munca chiar daca aveai punctele pe minus ?
Sau sunt la fel ca si bucata de placinta care iti da punctele bonuss abia dupa ce ai dat comanda de munca ? Adica nu le poti folosit daca nu esti deja pe plus la munca respectiva ....

Multumesc.