Setul lui Snowi

  • Autor subiect DeletedUser9965
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

Guest
Chiar asa de greu sa cauti?
Seturile lui SNOWI, MEISCHDA si CHARLES GOODNIGHT se dau doar daca obtii realizarea cu puncte de prietenie, care iti ofera 10 produse la alegere. Nu le poti lua altfel.
 

DeletedUser

Guest
Raspunsul Corect.

Oh My God...doar un 2 cuvinte baieti...
O7QtS.jpg

Acuma sa-l ajut pe jucatorul care intreaba...
Dragu' meu,

Setul lui Snowi este un set personalizat care s-a obtinut de la 100k de puncte de prietenie (100.000). Daca faci si tu 100k puncte de prietenie, ceri , prin Support, un set dupa bunul tau plac. Cum a facut si Snowi, exemplu. Dar ai grija, ca-s niste limite (sa nu exagerati cu arma de fort, cu cea de duel, sa intreci limita etc) . Adica setul trebuie sa aiba atatea puncte ca si iteme-le din Setul de Gentleman (asa am inteles...). De ex, Cureaua lui Al Swearengen din Setul din Gentleman care da +15 +8 +15 o poti compara cu Snowi's belt care da tot +8 +15 +15 (NU conteaza ordinea).

In orice caz, daca vrei si tu sa faci rost de niste iteme ca acestea, fa rost de 100k , invitand oameni in joc ,pe acelasi sv, si poti obtine si tu ceva asemanator ;)

A da, si cu 100k primesti 10 iteme la alegerea ta + Un Avatar personalizat ca si setul. Daca iti face un set pe nume 'Jesse James's set' cei de la INNO o sa-ti faca un avatar cat mai asemanator ca si Jesse James.

Joc placut in continuare.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus