ZgarcituWestului
Trapper
Care dintre noi o fi mai amuzant, eu care imi propun sa subliniez problemele existente si ofer solutii, sau tu care esti complet pe langa subiect si scuipi baliverne despre mine in speranta c-o sa distragi atentia de la problema principala? E fumata tactica, dar mna, tu ii poti da inainte, nu te costa nimic sa te faci de ras si sa ne smulgi un zambet. Eventual poti candida pt functia de admin, te poti remarca si poti schimba ceva, desi ma indoiesc c-ai fi capabil. Te-as invita de asemenea sa ne explici pe cine si in ce mod am avantajat eu, dar cu siguranta n-o sa reusesti. Pana la mine nu se mai organizasera local evenimente de fort sau duel de ani buni, iar la categoria de xp am renuntat treptat, in ciuda protestelor, tocmai pt ca luase amploare utilizarea de dobby. Dar da, nimic nou, tu ai dreptate. In 3 oameni s-au realizat mai multe decat reusesc altii intr-o formula de 7, fapt care se reflecta la nivel de activitate, pe forum si in joc. Evident ca si eu am facut greseli si ar fi fost loc de mai bine pe alocuri, dar in felul asta cei care au venit dupa mine au putut sa nu le mai repete. In fine, n-o sa stau sa-ti combat toate ineptiile, nu-i vorba despre mine aici.Tu ești amuzant rău de tot
Din directia celor al caror spirit critic se manifesta in supradoxa pe vremea aia, indiferent de concurs sau eveniment, ne-am astepta ca in prezent organizarea sa fie la superlativ, insa cand de 3 eventuri incoace vii tot cu categorie de xp, e clar ca nu identifici nicio problema si nu-ti doresti sa evoluezi. Mesajul meu nu-i un atac la adresa staff-ului ci la modul deplorabil in care organizeaza evenimente. Chiar si IFBC 4 a fost un esec din multe puncte de vedere, fapt sustinut de multiple persoane. Cand un eveniment e mai slab decat altul trebuie tras un semnal de alarma, in caz contrar, in curand pentru top 3, indiferent de categorie, o sa concureze fix 3 persoane.
PS: intarzierea denota implicare si profesionalism, asteptam mesajul care sa condamne "problemele tehnice"