• Nu îți place zăpada? Oprește-o de aici și reîncarcă pagina:

Feedback Speed de sărbători 2024

Tu ești amuzant rău de tot
Care dintre noi o fi mai amuzant, eu care imi propun sa subliniez problemele existente si ofer solutii, sau tu care esti complet pe langa subiect si scuipi baliverne despre mine in speranta c-o sa distragi atentia de la problema principala? E fumata tactica, dar mna, tu ii poti da inainte, nu te costa nimic sa te faci de ras si sa ne smulgi un zambet. Eventual poti candida pt functia de admin, te poti remarca si poti schimba ceva, desi ma indoiesc c-ai fi capabil. Te-as invita de asemenea sa ne explici pe cine si in ce mod am avantajat eu, dar cu siguranta n-o sa reusesti. Pana la mine nu se mai organizasera local evenimente de fort sau duel de ani buni, iar la categoria de xp am renuntat treptat, in ciuda protestelor, tocmai pt ca luase amploare utilizarea de dobby. Dar da, nimic nou, tu ai dreptate. In 3 oameni s-au realizat mai multe decat reusesc altii intr-o formula de 7, fapt care se reflecta la nivel de activitate, pe forum si in joc. Evident ca si eu am facut greseli si ar fi fost loc de mai bine pe alocuri, dar in felul asta cei care au venit dupa mine au putut sa nu le mai repete. In fine, n-o sa stau sa-ti combat toate ineptiile, nu-i vorba despre mine aici.

Din directia celor al caror spirit critic se manifesta in supradoxa pe vremea aia, indiferent de concurs sau eveniment, ne-am astepta ca in prezent organizarea sa fie la superlativ, insa cand de 3 eventuri incoace vii tot cu categorie de xp, e clar ca nu identifici nicio problema si nu-ti doresti sa evoluezi. Mesajul meu nu-i un atac la adresa staff-ului ci la modul deplorabil in care organizeaza evenimente. Chiar si IFBC 4 a fost un esec din multe puncte de vedere, fapt sustinut de multiple persoane. Cand un eveniment e mai slab decat altul trebuie tras un semnal de alarma, in caz contrar, in curand pentru top 3, indiferent de categorie, o sa concureze fix 3 persoane.

PS: intarzierea denota implicare si profesionalism, asteptam mesajul care sa condamne "problemele tehnice"

X-viper

West Sheriff
Membru personal
Anul trecut au fost speeduri de fort și de misiuni. Anul ăsta am diversificat, chiar daca ție nu îți plac speedurile de xp, altora da. Iar acest speed nu este strict de xp, după cum vezi, există 4 categorii distincte. Nu ai venit cu nicio soluție așa cum te lauzi, doar cu critici subiective. Daca îți place, joci, daca nu, nu. E simplu. E imposibil ca toți jucătorii sa fie satisfăcuți de un speed. Apreciem feedback-ul, dar acesta trebuie să fie constructiv și fără atacuri ad hominem.

Hai ca-ti dau mura-n gura, daca zici ca nu-i nicio solutie: asigurarea unui nivel minim al caracterului (150-200), pentru a nu mai fi nevoiti oamenii
sa rupa secundele, plus eliminarea categoriei de xp. De acolo totul devine ceva mai lejer. Nu cumva pretinzi sa va facem noi treaba, sa organizam un eveniment cap-coada si voi doar sa-l postati (cum de altfel s-a intamplat intr-o mare proportie la ifbc)? Altfel mi-e greu sa inteleg ce solutii minune pretinzi, cand au fost identificate si dezbatute principalele probleme. Nu-i vorba de ce-mi place sau nu-mi place mie, ci de faptul ca nu aveti absolut niciun control asupra scripturilor, asadar e total ilogica pastrarea unei categorii de xp. Mi se pare ca nu acordati deloc importanta acestui aspect, adoptand vechea meteahna romaneasca "lasa ca merge si asa". Degeaba faceti topic de feedback daca nu tineti cont de el ci luati personal orice vi se reproseaza.

PS: Atacurile "ad-hominem" par permise dintr-o singura directie. Surprinzator? Cu siguranta nu.

X-viper

West Sheriff
Membru personal
Vad ca ai probleme de intelegere a textului. Astea sunt problemele tale pur subiective, multor jucatori le place sa dea secunde, ba chiar ni s-a cerut in mod expres speed de secunde anul trecut cand am facut speeduri cu alte tematici, de ce sa eliminim acum secundele? Unde mai e farmecul? Am dat nivel maxim anul trecut cand a fost speed de fort pentru ca altul era scopul, aici nu isi are rostul pentru ca alta e tematica. Participarea nu e obligatorie, poti juca la urmatorul care probabil nu va mai necesita creșterea in nivel si va avea o alta tematica. Nu putem schimba tematica speedului doar pentru ca nu iti place tie, asta nu e feedback constructiv.

Succuboy

Cowboy
Cred ca cel mai bun mod de a testa varianta fara a da cu vorbele este sa se conceapa un urmator speed fara clasament de XP, dar misiuni surpriza cum au fost la Halloween. Logic, pe tematica speed-ului, sau in concordanta cu posibilitatea de a face X sau Y lucru, ca n-ai face clasament de bani daca nu exista buff de bani.

Sau chiar 2/3 orase construite full de catre admini, iar jucatorii repartizati. Sa aiba la baza si mestesugul, topul de mestesug mai exact, pe langa forturi, dueluri, realizari. Doar haine clasice, sau seturi vechi. Acum, nu stiu daca merge adaugata si optiunea sa nu se faca upgrade, dar ar fi si mai interesant, fiindca daca oferi potiuni de reskill ieftine, favorizezi moduri diferite de joc , nu doar pe duel (build-uri, tactica).

Nici nu doresc a fi Gigi-contra, dar sunt cam aceiasi jucatori de fiecare data care joaca pentru top XP secunde (ignorand posibilitatea <sigura> de TeamViewer sau third-party apps), si nici nu se ingramadesc multi oameni noi pe speed-uri. Sa nu spun de niste oameni care joaca cu nick-uri diferite mereu ca sa castige gringo si sa le vanda pentru bani reali, dar ignoram si asta. Cam asta cred c-ar trebui evidentiat, cum am putea trage mai multi jucatori noi sa se apuce de speed. Deja pe Hawaii durduie de Gringo, si dupa ce se va migra, vor fi si mai multe, as spune ca niste premii cu Bonus-VIP 90 zile nu ar strica, in loc de pepite.

Bine totusi ca nu a fost speed cand a fost bonusul de 100%, nu mai stiau baietii unde sa se imparta cu dobby-ul editat in scriptul de TW-Calc sa nu poata fi detectat. :)))))

Scrinner

Greenhorn
Salut. Nu imi sunt aplicate toate bonusurile pe caracter (de exemplu cel de speed). Ma puteti ajuta va rog?

FleXor

Greenhorn
O sugestie pentru viitoarele evenimente de acest tip.
Recompense pentru dueluri, batalii la fort, aventuri si realizari top 3 sau 5 la fiecare categorie cu conditia de a avea lvl 250. Market off pentru a prevenii pushing-ul.
Este prima data cand joc la asa un eveniment si se pare ca lvl 250 nu este imposibil, iar prin eliminarea clasamentului de experienta se renunta la secunde dupa lvl 250 si se trece la joaca.
In rest ideea foarte buna.
Multumim organizatorilor!

Benyamyn10

West Sheriff
Membru personal
Am observat ca exista problema cu finalizarea misiunii "Mestesug avansat" din cauza pietei blocate, in cazul in care cineva a ajuns la ultimul pas al misiunii, puteti lasa un tichet si vom finaliza noi misiunea , insa , va rog sa intelegeti ca suntem in perioada de sarbatori si va dura solutionarea acestei situatii. Multumesc de intelegere!

Dacă dura 1 sau 2 ani minim for funn lumea asta era ceva , dar ca să dai 24/7 ca să faci lvl ca poate ai șanse de 50% ca ruleta ruseasca un item mi se pare ca nu este gândit speedul , dacă era sa fie o treaba era ori sa fie 2 ani lumea ca să te distrezi cu itemele gringo ori sa ți le iei pe lumea ta când dai 200kk . Unionistul nu l am văzut.
E strict opinia mea și aceste aspecte ma fac sa nu joc lumea asta mai mult de cele 3 ore pe care le am pierdut.

X-viper

West Sheriff
Membru personal
Te rog sa raportezi jucătorii pe care ii suspectezi, folosind sistemul de support.

Sus