Feedback Speed de sărbători 2025

Interesant rezultat însă
O să îți urmez sfatul și nici eu nu o să particip. Așa cum ai zis și dumneata, „prietenii” se făceau și pe vremea lui Adsum, Zis și Alegsz. Dar, hei, era prieten cu Just4Fun: numai avatare clasice, pepite, răvașe ale norocului — iar unii, printr-o minune, câștigau de 2–3 ori.
Tu ar trebui să fii banat permanent fără drept de apel pentru nenumăratele acuzații aduse echipei, hărțuire, etcetera.
A fost un speed prost organizat din păcate și punct. Ce nu înțeleg eu e de ce fostul CM nu și-a dus la capăt evenimentul început și moderat în proporție de 99%. Se bătea cu pumnii în piept că face și drege, a lăsat o harababură și a plecat dincolo. Așa a făcut și pe HU și alte jocuri unde a fost angajat.
La IFBC o să fie exact același lucru dacă nu și mai rău. El țipă că face mereu și de fapt nu face nimic.

Interesant rezultat însă

Tu ar trebui să fii banat permanent fără drept de apel pentru nenumăratele acuzații aduse echipei, hărțuire, etcetera.
A fost un speed prost organizat din păcate și punct. Ce nu înțeleg eu e de ce fostul CM nu și-a dus la capăt evenimentul început și moderat în proporție de 99%. Se bătea cu pumnii în piept că face și drege, a lăsat o harababură și a plecat dincolo. Așa a făcut și pe HU și alte jocuri unde a fost angajat.
La IFBC o să fie exact același lucru dacă nu și mai rău. El țipă că face mereu și de fapt nu face nimic.
Când acuzațiile vin de la foști admini care apar acum sub nume schimbate, pe conturi noname, ironia se scrie singură.
Syntex a explicat deja public motivele, în calitate de fost community manager. Restul sunt interpretări personale. Hai să rămânem on-topic.

Înapoi
Sus