Steag aliante

narka200

Trapper
Propunere : aliantele mari care detin un anumit numar de orase/ membrii/ forturi sau cum se va dori de catre dezvoltatorii jocului - sa isi poata face ( sau alege dintr-o lista prestabilita ) un Logo sau un steag propriu.

Astfel, in loc de steagul confederat, sau ce apare in forturile de acum sa apara steagul aliantei. De asemenea la profil jucator sa apara un semn mic cu logo-ul aliantei. Tot asa, daca nu merg prea departe cu ideea, pe harta, in segmentul controlat de alianta respectiva, sa apara un mic semn cu acel logo.

Ar fi si o alta idee- ca acest numar de aliante detinatoare de logo sa fie redus la maxim 3.

In caz ca forturile sunt cucerite de aliante mici, orase fara alianta, etc, steagul fortului sa fie neutru ( preselectat de sistem - de exemplu cel care apare acum in forturi ) .


Pro : marile aliante ar fi mult mai motivate sa cucereasca forturi sau sa se extinda iar orasele fara aliante ( sau in aliante mici) ar fi motivate sa intre in aliantele mari, de elita, care detin logouri. Este vorba doar de posibilitatea alegerii unei identitati- un mic semn- care ar influenta in mod pozitiv jocul si motivatia playerilor.

Contra : <3W
 
Ultima editare:

*DarkLord*

Gunman
pro,mi se pare o ideea foarte buna ;)
e mult mai usor sa distingi forturile pe harta si mai ales,e mult mai usor cand ataci forturi ;)
 

kapy kapan

Greenhorn
pro. cu o singura conditie: sa concedieze copilul de 3 ani care se ocupa de grafica jocului si sa angajeze pe cineva capabil