Subscription Premium

lupuldeRomania

Greenhorn
Simplu. 3 Categorii de cont Premium.
1. Premium Standard: 5 Euro/Luna
- Set customizare caracter Premium Standard
- +5% Bonus de Caracter
- +10% Bonus Sansa/Noroc la munci
- +25 OUP/ la fiecare 5 zile logat consecutiv
2. Premium: 20 Euro/Luna
-Set customizare caracter Premium
- +10% Bonus caracter
- +25% Bonus Sansa/Noroc la munci
- Mod Descoperire Aura de argint la Munci
- +75 OUP/ la fiecare 5 zile logat consecutiv
3. Premium Ultra: 50 Euro/Luna
-Set customizare caracter Premium Ultra (plus cele anterioare)
- +30% Bonus caracter
- +75% Bonus Sansa/Noroc la munci
- Mod Descoperire Aura de Aur/Argint la munci
- +180 OUP/ la fiecare 5 zile logat consecutiv
- Pentru fiecare Event, un cufar la intamplare la reducere

Aceasta este o simpla propunere. Vreau ca aceasta propunere sa fie vazuta din cele doua puncte de vedere. Modificarile per fiecare Premium sa fie facuta de cine se pricepe. Consider, poate ideile mele nu sunt cele mai bune, dar avem nevoie neaparat de ceva de genul, pentru cei care suntem in urma, si poate, si cei care vor veni apoi. Nu trebuie sa jucam doar jocul, ci sa ajutam si Brandul, daca asta se doreste Evident!
PS: Joc acest joc de aproximativ 15 ani, si consider ca este nevoie de o schimbare, Nu totala, dar ceva trebuie facut, si poate intre Toti, putem face posibila aceasta schimbare. Ceea ce propun poate afecta enorm pe termen scurt, dar poate ajuta enorm pe termen lung.

Salutari cowboy-lor!

LupuldeRomania (Hawaii.ro/Colorado.net)

lolyxftw

Greenhorn
- Set customizare caracter Premium Standard. + celelalte două

Asta ar consta în set personalizat, cu indemanari/atribute și alte bonusuri la alegere, sau nu am înțeles eu bine la ce te referi?
NR.3 mi se pare umpic prea OP, însă sunt de acord cu o mica îmbunătățire a sistemul de vip, mai ales ca jocul a avansat destul de mult în anumite aspecte.

lupuldeRomania

Greenhorn
Asta ar consta în set personalizat, cu indemanari/atribute și alte bonusuri la alegere, sau nu am înțeles eu bine la ce te referi?
NR.3 mi se pare umpic prea OP, însă sunt de acord cu o mica îmbunătățire a sistemul de vip, mai ales ca jocul a avansat destul de mult în anumite aspecte.
Da, nu cred ca m-am exprimat corect, La customizare ma refer strict doar la Personalizare imaginii Stanga sus, adica un kit de elemente care se folosesc doar pentru sectiunea Creeaza caracterul.
Da, N3 este cam OP, de aceea este nevoie de un BrainStorm pentru a balansa toate cele 3 categorii.

Elmer Fudd

Rabbit Killer
Abonamentele premium sunt in zona gri a jocurilor FtP (free to play), in special in cazul celor care se autointituleaza non PtW (pay to win). Deja acest joc ofera iteme exclusive cu impact in gameplay contra cost, spre deosebire de alte titluri ARPG/RPG de renume care vand doar cosmetice, fara valoare in gameplay. Un abonament premium de orice natura e putin probabil, pentru ca l-ar arunca in alte categorii. Desigur, s-ar putea face categorii noi premium contra un numar de pepite, dar, din nou, e putin probabil. Sau cum sunt la moda acum diverse abonamente de sezon, care daca ofera tot iteme/lucruri cu impact/etc, in loc de strict cosmetice, il arunca direct in zona gri si foarte gri... dar, cum spuneam, pe acest joc nu am astfel de asteptari si probabilitatea pe care o vad eu e mica. Nu spun niciodata pentru ca ma uit in urma si vad OZN-uri, la propriu, deci nu se stie...

Aceste îmbunătățiri ar trebui făcute fără niciun abonament ar trebui o actualizare a tuturor claselor și mai multe care sunt evidente ce vedem noi acum sunt jucători vechi care sau lăsat și s au reapucat

Sus