DeletedUser8160
Guest
asa a patit si petrisor )
Apoi m-a blocat pe L5. Îi trimit mesaj pe L4 ca "Continuare"... a spus:Omegas a spus:Bai copil de 10 ani cati ai tu...Sterge-ti de la profil cuvantul"tampiti" asta pana nu depun un tichet la admini.Atticus a spus:Omegas a spus:ok copil de 10 ani care esti tu.Voi face demersurile necesare si te vei trezi cu un "ban"
Continuare a spus:Atticus a spus:Ţii minte mesajul de pe L5?
Continuarea:
"Văleu, văleu, cu ce te jignesc eu? Se pare că adevăratul Omegas a lăsat contul cui nu trebuie Dar de ce te-ai legat de mine?"
Subiect danke
partener de discuţie xyz
»1«
xyz Astăzi la ora 16:08
thx
imi spune si mie cineva ce inseamna DANKE si THX?
scz ca nam cenzurat din prima
danke parca e in ungara iar thx cred ca este prescurtarea de la thanks ce inseamna multumesc.
Ma doare burta...
-Spike- Astăzi la ora 09:26
auzi nu teai saturat sa ma tot duelezi mai batut 1 data de 5 ori nu ai de gand sa termini ?
nui nimik lasa k exista si alte modalitati de oprire sti k exista virusi ce ard direc placa de baza a pc u mai dueleazama si mai vb ia si provoacama eu nu te opresc dar dupa ..........
pe mine m-a facut sa rad....nu stiu daca si pe voi (app se considera amenintare?)
Ce tare =))=))=)) ma dau cu capu de birou de ras!
ai mila de biroul tau ....dar te inteleg eu si acum mai rad ....saracul om....ce nu face cand e disperat sa scape de atacuri
Ei zic sa ii dai lesin pentru amenintare!