Tema de discutii despre Changelog-uri (Update-uri)

Syntex

Community Manager
Membru personal
syntex poate ai vrut sa zici ieri nu ati reusit sa implementati upgrate-ul....ca era vorba ca marti....azi e miercuri.
Actualizarea a fost planificat pentru azi, a fost greșit anunțat - ne cerem scuze. Și din păcate nu am reușit astăzi, deci sperăm să fie mâine.

Ciprian66

Trapper
vai doamne dar mare mirare ca IN SFARSIT VINE CEA MAI BASIC FUNCTIE DE LA COPY PASTE INCOACE.
sa dai userilor sute-mii de iteme de deschis si sa astepti sa dea open la fiecare cheltuind cate 2 clickuri...e grele.

batras

Cowboy
limita aia de 3000 oup-uri,cand se mareste...nici nu au trecut 2 sapt de cand am luat cufarul eficient de artificii(600 oup-uri in shop) si deja am ajuns iar la aproape 3000 oup-uri(limita maxima)....pierdem oup-uri aiurea ...
P.S.
comentariile de gen:cumpara in continuare cu ele din shop,sa se abtina...pt ca:NU AM CE DRAQU SA MAI CUMPAR DIN SHOP-ul ALA..LUCRURI DEJA INUTILE pt majoritatea veteranilor...

toxic

Trapper
limita aia de 3000 oup-uri,cand se mareste...nici nu au trecut 2 sapt de cand am luat cufarul eficient de artificii(600 oup-uri in shop) si deja am ajuns iar la aproape 3000 oup-uri(limita maxima)....pierdem oup-uri aiurea ...
P.S.
comentariile de gen:cumpara in continuare cu ele din shop,sa se abtina...pt ca:NU AM CE DRAQU SA MAI CUMPAR DIN SHOP-ul ALA..LUCRURI DEJA INUTILE pt majoritatea veteranilor...
Salut batras, cu respect, iti recomand sa cumperi instructiuni din shop si sa le schimbi la angus cu diverse (e.g. mate-uri).
On topic: Refuz sa cred ca in acelasi timp cu deschiderea diverselor din inventar nu s-a bagat si un update sa poti cumpara mai multe obiecte din shop cu o singura actiune.

batras

Cowboy
Salut batras, cu respect, iti recomand sa cumperi instructiuni din shop si sa le schimbi la angus cu diverse (e.g. mate-uri).
On topic: Refuz sa cred ca in acelasi timp cu deschiderea diverselor din inventar nu s-a bagat si un update sa poti cumpara mai multe obiecte din shop cu o singura actiune.

bre,am cu zecile in inv din fiecare item ce e in shop,in afara de cufere ca acolo e alta minciuna,(alea,nici nu mai cumpar,1 oup sa le faca)deci,nu vad de ce sa consum oup-uri pe lucruri unde am mii(adunate toate) si nu le utilizez...in loc sa le tin pt B.F. sau sacii de craciun..cumva sunt fortat de inno sa cumpar chestii inutile impotriva vointei mele si a celor ce sunt in aceeasi sit (mai devreme sau mai tarziu).cat de greu este sa maresti(pt o mica perioada 1,2 ani) acea limita la 5k oup-uri,sa zicem....si vedem feedback-ul ce zice..

Sus