Tema de discutii despre Changelog-uri (updateuri)

zoltes

Trapper
super update, ceva nou is always welcome

P.S. ceva schimbari sau ceva nou la partea cu avatare ar fi fost tot misto...sau si mai bine, avatare clasice pe pepite
 

vlad89c

Gold digger
la 150 ajungi intr-un an daca esti activ, dupa un an doi deja te plictisesti de TW, cu noul up ai nevoie de minim 2-3 ani de activitate. Dar acum conteaza si ce comunitate mai este pe TW. Se merita efortul pe o lume noua sau mai bine o lume super populata ?
cum naiba faci tu 250 in 2-3 ani, ai zis ca faci 150 intr-un an, posibil, 150 e 22kk exp. 250 e 1.4kkk, cum faci in 2-3 ani?
 

X-viper

Gunman
Ai set de xp? Presupunand ca ai unul de 170% si dai la munci cu xp mare faci cam 400k xp pe zi. Daca ai destula energie si motivatie. Cam cate zile trebuie sa dai sa faci 1 miliard si 300 de milioane xp? Calculeaza tu...
Sa nu mai zic ca e inuman sa dai 10 ore zilnic de secunde...
Dar poti profita de faptul ca nu exista mousetracker asa cum fac majoritatea din top, just nu baneaza fara dovezi :roll:
 

vlad89c

Gold digger
10 ore pe zi, iei in medie maxim 200/15 secunde. 800/min 48k pe ora, 480k pe zi deci. Din log zilnic faci 7 nivele pe an, nu-ti mai detaliez calculele. 175kk pe an din alea 10 ore pe care oricum nu le dai. Tot iti ia 5 ani minim, dand 10 ore de secunde pe zi. Unii vorbiti sa va aflati in treaba sincer.
 

TheWho

Greenhorn
In sfarsit un update care chiar aduce schimbari in joc. N-a mai fost facut nici un update semnificativ de foarte multi ani. Sa vedem cat mai multe update-uri de genul :)
Da.. ce schimbari :))). Nu e de ajuns ca s-au dat toti pe construire si duelurile si forturile au murit oarecum, sau cel putin s-a scazut activitatea rau de tot, acum ca baga 250 se vor baga toti pe secunde la munci si construire, jocul va devenii si mai boring decat era... Super update...
 

X-viper

Gunman
Nu va da nimeni secunde ca nu are rost. Se plangeau unii ca muncesc si nu le creste bara de xp. Pai acum la 1.366 miliarde xp necesar pentru 250, bara aia va stagna, ca n-ai destui pixeli pe monitor sa creasca :lol:
Vei creste din logari zilnice, eventual si biserica, dar asta a fi bonus. Degeaba faci 140k xp pe zi din 24 ore de biserica daca iei din logare 300k+ xp. Parca nu mai are sens nimic. Dezechilibre la pvp sunt destule, acum vor fi si mai accentuate. Astia care spuneti ca va place update-ul, ce anume va place? Ca veti face lvl 250 in minim 10 ani? Ca nu aveti ce PvP sa jucati sa stati 24/24 la biserica? Ca ai niste munci noi extrem de dificile care nu iti confera nimic considerabil pentru munca depusa. Nu sunt neaparat mai bune decat muncile vechi din centru, iar produsele lor sunt complet inutile.
Dar da, in rest, e genial update-ul. De-abia astept sa ma injure lumea ca le dau 1k daune pe lovitura in duel. La 250, 1500, foarte echilibrat:njub:
 

niton97

Gold digger
Da.. ce schimbari :))). Nu e de ajuns ca s-au dat toti pe construire si duelurile si forturile au murit oarecum, sau cel putin s-a scazut activitatea rau de tot, acum ca baga 250 se vor baga toti pe secunde la munci si construire, jocul va devenii si mai boring decat era... Super update...
Forturile si duelurile oricum sunt cele mai inutile activitati din joc, nu mi-au placut niciodata.

La forturi se sta 1ora si ceva , stai te uiti la monitor ca n-ai ce face, dai 2 clickuri la fiecare 2-3 minute, plictiseala maxima. Iar altii sau afk si se pun a film sau isi vad de treaba lor, in acest caz e complet inutil fortul daca nu te joci.
 
Sus