cum naiba faci tu 250 in 2-3 ani, ai zis ca faci 150 intr-un an, posibil, 150 e 22kk exp. 250 e 1.4kkk, cum faci in 2-3 ani?la 150 ajungi intr-un an daca esti activ, dupa un an doi deja te plictisesti de TW, cu noul up ai nevoie de minim 2-3 ani de activitate. Dar acum conteaza si ce comunitate mai este pe TW. Se merita efortul pe o lume noua sau mai bine o lume super populata ?
Și eu sunt curios cumcum naiba faci tu 250 in 2-3 ani, ai zis ca faci 150 intr-un an, posibil, 150 e 22kk exp. 250 e 1.4kkk, cum faci in 2-3 ani?
Eu zic ca daca bag ca nebunul 10h/zi la secunde plus cele + logarile zilnice ( 10% = 5 zile ). Dar sa vedem cata motivatie si timp am.Și eu sunt curios cum) poate se știe norocos la ”poțiune mai mare de înțelepciune”
E aproape imposibil să ai o medie de 10 ore/zi doar la secunde...Eu zic ca daca bag ca nebunul 10h/zi la secunde plus cele + logarile zilnice ( 10% = 5 zile ). Dar sa vedem cata motivatie si timp am.
hell yeah!Bine zis niton97, si eu sunt de aceeasi parere![]()
Da.. ce schimbariIn sfarsit un update care chiar aduce schimbari in joc. N-a mai fost facut nici un update semnificativ de foarte multi ani. Sa vedem cat mai multe update-uri de genul![]()
Forturile si duelurile oricum sunt cele mai inutile activitati din joc, nu mi-au placut niciodata.Da.. ce schimbari)). Nu e de ajuns ca s-au dat toti pe construire si duelurile si forturile au murit oarecum, sau cel putin s-a scazut activitatea rau de tot, acum ca baga 250 se vor baga toti pe secunde la munci si construire, jocul va devenii si mai boring decat era... Super update...
SubscriuFort nu, duel nu, atunci ce faci? E mai palpitant sa dai 24 ore la produse sau biserică?
produse, biserica, secunde, aventuriFort nu, duel nu, atunci ce faci? E mai palpitant sa dai 24 ore la produse sau biserică?
fiecare face ce-i place la urma urmei e o chestie de gustFort nu, duel nu, atunci ce faci? E mai palpitant sa dai 24 ore la produse sau biserică?