Tema de discutii despre Changelog-uri (Update-uri)

Danny Tommy

Trapper
V-ati batut joc si de Angus, cum ati facut cu tot jocul asta in ultimii ani. Sa nu mai zic ca nici zare de realizare pentru misiuni (nu sarcini zilnice). Felicitari!
 

Danny Tommy

Trapper
Chiar nu înțeleg cu ce te supără acum Angus. Argumentează!
Pai e inutil. Cum adica ce ma deranjeaza?

1. Multi foloseau angus sa schimbe vraji in doua bilete de circ (cele care dau 25% xp pt 8 ore) pentru a le folosi la facut xp. Acum poti schimba una pe zi, o data sau de doua ori pe saptamana. Asta era cam singurul motiv pentru care lumea mai juca aventuri. A murit si asta. Sunt jucatori care foloseau 3 bilete pe zi, acum pot schimba 2 pe saptamana... Valabil si pt borcanele din cuferele cu prada sau orice altceva ce se poate obtine din puncte de veteran.


2. Jucatorii care inca nu au apucat sa isi schimbe utilizabilele, au cu zecile din fiecare. O sa dureze ceva ani sa o faca, daca pot schimba cate 2 pe saptamana, in conditia in care tot aduna chestii.


Scopul Npc ului era sa ne scape de uzilizabile vechi pe care oricum nimeni le a folosit niciodata. Sper sa revina la forma initiala si sa isi rezolve problemele legate de exploatarea lui pentru obtinerea de realizari. In plus, sper sa implementeze schimbul de oup in plicuri de oup.
 
Ultima editare:

Sun Tzu

Greenhorn
Trebuiau limitate doar acele misiuni cu medalii si potiunile de exp, sanse, noroc, bani. Ca erau singurele de care se putea profita sa faci realizarile alea repede, Dar de exemplu aia cu schimbul de vraja pe bilete de circ au limitat-o degeaba si era utila pentru cei ce voiau sa creasca.
 

nydaime

Gold digger
Itemele din seturile Schwarzwald, Căpitanului și Pescarului sunt acum licitabile.

traducem si noi tot?
 

nydaime

Gold digger
bre, plimba ursul cu anuntul de duminica ca nu aparea :))) ori ai modificat ziua ori era pus sa l vezi doar tu :)))
 

Emeer

Gunman
Eh prietenul nostru just le mai face el( posteaza azi cu data de ieri gen), dar nu-i bai, tot aia este...legat de Angus, clar era mai fun cand schimbai pana te lua capu, dar na in orice exista o limita...Sunt propuneri mai serioase si nu se implementeaza de catre inno, iar noi ne oprim doar la angus. Spor la joc ! Ah era sa uit, just era fun sa ni se permita treaba cu avatarele vechi si pe ro, asa cum ii pe clasic acum, poate lasi o adresa catre inno...
 
Sus