Tutorial: Crescut rapid

  • Autor subiect twightshine
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

Guest
TUTORIAL CRESCUT RAPID

Important la inceput, este sa profitati de viteza pe care o aveti pana la level 10, si sa strangeti toate produsele necesare pentru misiuni, mai jos am sa pun o lista cu produsele necesare pana la level 50, sa faceti toate misiunile.

1xCiocan 1xMagar 9xPorumb 2xCorn de vita 1xSarma ghimpata 4xSfert de dolar 11xZiar 9xSul de panza 12xDinamita 2xTigari 1xRosie 24xMure 3x Sunca 4x Fasole 17x Aurul nebunilor 3x Lana 5x Piele 1x Steag unionist 13x Pastrav 1x Banda de gat albastra 1x Banderola negra 50x Lemn 13x Zahar 5x Curcan 7x Cotlet 9x Pahar de apa 3x Cereale 1x Colier indian albastru 1x Colier indian verde 3x Pietre semipretioase 3x Cazma 1x Tarnacop/Cazma/Baros/Undita Baros 10x Granit 2x Bilet de tren 3x Sa 6x Carbune 9x Capcana de castor 13x Rola de sarma 5x Lasou 7x Mancare calda 10x Somon 1x Dinte de coiot 1x Piele de bizon 1x Bratara din colti de lup 6x Ulcior 3x Lada de unelte 1x Rindea 2x Harta 6x Stegulet 1x Medalion aztec 8x Argint 1xTrofeu 1xFerastrau 10x Afise 10xBumbac 10xPana de corb

Daca le strangeti pe toate, va fi mai usor pentru misiuni, dar daca incepti fara niciun ajutor de inceput, si nu va puteti permite produsele, merge putin mai greu dupa, dar merge si asa.

Acum cum sa distribuiti punctele.
Pana la level 20, mergeti pe.
1x Dexteritate
3x Pune capcane
Cu aceste indemanari, si hainele adecvate, la level 18 puteti deja sa faceti vanatoare de ursi grizzly, vanatoare de lupi, si vanatoare de coioti.
De la level 20 pana la level 50.
1xCarisma
3xImpuscare
Acum, de la level 50, veti putea face lucreaza ca serif, negocieri de pace, inrolare in armata, construieste un conac.
De la level 50.
1xDexteritate
3xImuscare
Scoateti toate punctele de pe pune capcane, si le puneti pe impuscare.
Pe la level 60 si ceva, veti putea face lucreaza ca marshall, unde luati si xp mare, si salariu mare.

Continuati cu dexteritate pana faceti 50 fara bonus, dupa aduceti si carisma tot la 50.

Acum, secretul crescutului rapid.
La inceput trebuie sa faceti toate misiunile pana luati toate cele 3 bonusuri premium din misiuni(automatizare, salariu mai mare si mai multa energie), cam pana la level 15. nu va ia mult, daca strangeti toate produsele, aproximativ o ora.
Dupa ce ati terminat misiunile si ati deblocat vanatoarea de coioti, cautati o munca de argint, si munciti cate 15s, daca nu este munca de argint, munciti la una simpla, merge putin mai greu.
De la 15 la 20, faceti in 10 minute doar din vanatoarea de coioti. (important la level mic este sa aveti produse cu motivatie mare, de exemplu ciochine (30% motivatie, sunt cele mai bune pentru ca beneficiati si de un bonus de 100% de viteza, va fi mai usor sa va deplasati de la o munca la alta)

De la level 20, munciti la vanatoare de ursi grizzly, vanatoarea de lupi si vanatoare de coioti, dati cate 10 actiuni de 15 secunde la fiecare munca, si dupa bagati o ciochina, sa refaca motivatia, important e sa fie macar o munca de argint, din astea 3, cel mai bine ar fi sa fie de argint vanatoarea de ursi (120xp in 15 secunde).

Daca faceti asa, in 24 de ore, aveti deja level 40+.

Noaptea il puneti sa munceasca pentru misiuni, cate o ora, cat trebuie la misiune.
Cand sunteti la pc, munciti cate 15 secunde.

Ideal ar fi, ca dupa ce expira cele 3 bonusuri premium de la misiune, sa le activati cu pepite, pentru a fi mai comod.
Banii pentru ciochine, de la level 20 ii faceti din munci, doar din salariu, deci banii nu sunt o problema.

Si asa faceti mereu, cautati 3-4 munci apropiate, macar 2 din ele de argint la care dati mereu, pana la level 50 faceti usor level doar cu 150 energie, nu aveti nevoie de produse utilizabile sa o refaceti, dar mai tarziu veti avea nevoie si de ceaiuri (20% energie).

Daca respectati acest tutorial, veti face level 100 cam intr-o luna, daca sunteti activi aproximativ 6 ore pe zi, in care dati munci de 15 secunde.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus