Un negustor nou și un event de meșteșug

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

just4fun

The Boss
west_backing_logo_big.png

Howdy Cowboys și Cowgirls!

Astăzi am dori să introducem două noi surprize pe baza feedback-ului dvs. Să începem cu un nou comerciant.

Angus McGuffin este fratele mai mic al lui Philip McGuffin, el locuiește într-o fermă izolată. Angus McGuffin este un om de știință nebun care studiază vegetația plantelor. Cumpără articole pe care alte persoane le consideră inutile și le folosește pentru a îmbunătăți creșterea plantelor, rezistența la intemperii și creșterea cantității de fructe. Angus susține că invențiile sale vor produce mai multă hrană cu mai puțină energie. Angus ar dori să aibă mai multe instrucțiuni de lucru, unele impulsuri, poțiuni experimentale, mojo sau lichid roșu. Îl poți vizita începând de miercuri.

Mulți dintre voi au solicitat oportunitatea de a vinde și / sau schimba articole pe care nu le utilizați. Pentru fiecare dintre voi înseamnă ceva diferit. De exemplu, instrucțiunile de lucru pot să nu fie utile pentru jucătorii cu un nivel ridicat și multe abilități, dar pentru niveluri inferioare poate fi în continuare nevoie. Unii dintre voi au comentat poțiuni de experiență, cerându-ne să le eliminăm complet din lumile vechi și de la toate evenimentele, unde alții le folosesc în continuare pentru a fi în fruntea clasamentului. Dacă din oferta Angus McGuffin lipsește un produs pe care ai dori să îl schimbi și nu îl poți vinde la comerciantul mobil, lasă-ne un comentariu.

Când schimbați produse, vă rugăm să țineți cont de faptul că jocul se poate schimba și că într-o zi pot exista noi sarcini, căutări, niveluri noi sau formule noi pentru care ați putea utiliza aceste articole.


***

Cu câteva săptămâni în urmă, am primit o solicitare de a crea un mic eveniment comunitar, bazat pe meșteșug. Și iată-ne, avem un nou Mini-Eveniment de meșteșug. Dacă vă place, îl vom îmbunătăți și vom repeta anul viitor.

Să vedem cum funcționează:
Henry a avut o idee să creeze un concurs de cofetari la care puteți participa cu toții. Henry, în calitate de judecător imparțial, nu vă poate ajuta cu această sarcină, cu toate acestea, el v-a spus unde să vă duceți și cine vă poate ajuta. Cu puțin ajutor din partea lui Angus McGuffin, maestrul profesiei voastre și al prietenilor vostri, puteți învăța o rețetă nouă și să pregătiți cea mai bună prăjitură din Vestul Sălbatic. Odată ce povestea principală a evenimentului va fi încheiată, veți primi unii clienți care vor să încerce prăjituri. Puteți a vinde până la 4 prăjituri și să câștigați 20 de obligațiuni în fiecare zi, ar trebui să cooperați cu alți profesii din industria artizanală.


Puteți completa misiunile pentru a crea prăjituri la fiecare 5 ore, dar le puteți vinde o singură dată pe zi.

Acest mini-event va fi disponibil îbtre 20 Mai, ora 10:00 și 8 Iunie, 23:59.



În funcție de profesia pe care o aveți, puteți învăța una dintre aceste rețete:

  • Instrucțiuni: Unt
    recipe_cook.png
    item_52029.png

  • Instrucțiuni: Extract de citrice
    recipe_quack.png
    item_52028.png

  • Instrucțiuni: Formă de copt
    recipe_smith.png
    backing_,mold_73.png

  • Instrucțiuni: Tel de lemn

    recipe_sattle.png
    item_52030.png
Pentru a face una dintre aceste prăjituri frumoase de mai jos, trebuie să folosiți toate articolele artizanale pe care le-am menționat mai sus.

  • Orange-coffee cake (Bucătar de campanie)
    item_52023.png

  • Rose-berry cake (Șarlatan)
    item_52024.png

  • Blueberry-lemon cake (Fierar)
    item_52026.png

  • Chocolate-berry cake (Meșter pielar)
    52025.png
În cadrul evenimentului puteți primi 2 realizări:

  • "Câștigă un concurs de cofetărie!" - la finalul setului de misiuni
    cake_achievement1.png

  • "Încearcă cât mai multe prăjituri"
    La colectarea celor patru torturi din cadrul eventului.
    cake_achievement2.png



Sperăm să vă placă acest nou event. Binențeles, așteptăm cu nerăbdare să auzim feedback-ul vostru!

Toate cele bune
Echipa The WEST.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus