Vanzarea de craciun 2019 - Discutii iteme Ziua Mortii

  • Autor subiect DeletedUser16953
  • Data de început

DeletedUser16953

Guest
Salut, dupa cum bine stiti sau inca nu stiti, cei de la InnoGames nu doresc adaugarea itemelor de la Ziua Mortii in sacii 2019 (Vaquero si Cowgirl).

Fac acest topic, deoarece si eu sunt unul dintre jucatorii care doreste cu nerabdare adaugarea acestor iteme in sacii 2019, nu stiu daca voi rezolva ceva cu acest topic dar ma voi implica, la fel cum s-au implicat si jucatorii anul trecut, daca va aduceti bine aminte, itemele de la Ziua Mortii 2018 nu au fost incluse in sacii 2018, dupa 2 zile de scandal s-au razgandit intr-un final sa le adauge.

Ma joc West din ianuarie 2009 si de atunci pana in prezent am fost dedicat duelurilor, iar mie si totodata, celorlalti duelisti nu le pica bine aceasta decizie luata de Inno de a nu adauga aceste iteme in saci, sa nu uitam ca au "stricat" oarecum duelurile cu adaugarea setului McLaughlin, iar luni bune era aproape imposibil de invins deoarece nu a existat pana in prezent set pt. vigoare/impuscare cu bonusuri necesare care sa poata bata acest set, duelurile au fost "stricate" pt. cei pe foc, bun, am trecut cu vederea... Nu a facut nimeni tam-tam :), set cu impuscare pentru duelisti se adauga odata la 2 ani iar pt alba cate 2-3 anual, nu mi se pare fair deloc. Iar acum cand l-au bagat, decizia luata de Leones a fost urmatoarea:


implicare.png

implicare2.png

Sacii din anul trecut au fost adaugati, cei din 2019 au vreo jena sa fie adaugati sau? Inno o comite din nou... ($$$)
De parca nu ne-am prins ca nu vor sa ii adauge acum si vor tocmai de Paste, direct cu pepite sau bani, pe cei de la Inno ii intereseaza doar $$$, nicidecum de parerile jucatorilor, sau de jucatori in general :).

Jocul este oarecum "mort" de ceva ani incoace, si cu toate astea am decis sa continui pentru ca m-am implicat, am investit foarte multi ani in acest cont si nu vreau sa se duca pe apa sambatei dintr-o chestie, dar cu aceasta atitudine Inno fata de jucatori sunt nevoit sa ma retrag incet-incet, detin undeva la 10-11k oup pe L1 si aveam de gand sa cumpar si pepite pentru upgradarea setului Vaquero, dar, cum am spus si mai sus, cu aceasta atitudine fata de jucatori, lasa de dorit.. Nu vreau sa fiu rautacios in legatura cu aceste doua seturi de la Ziua Mortii, dar hai sa ne facem o idee despre celelalte seturi ale anului, sa vedem daca chiar mai sunt utile in prezent si doreste lumea sa le cumpere.

Hickok - Bataie de joc, oribil, unul dintre cele mai inutile seturi ever
McLaugh - Decent, il au toti duelistii.. nu cred ca mai doreste cineva iteme din acest set
Tatanka - Un set decent pentru non-donatori, slab in comparatie cu Lucille, Ofiter si Bucatar
Phoebe - Decent, il au cam toti fortistii, dar este unul dintre seturile care chiar merita, cu toate ca sunt altele mult mai bune..
Hamilton - Set bun pentru dueluri, il au cam toti duelistii, e unul dintre seturile care merita cumparat
Livingston - Un set decent..
Sherman - Bataie de joc, oribil (de ce spun asta? aparare la un mod pvp? toata lumea cauta daune cat mai mari, nu aparare..)
Highlander - Armele foarte bune, hainele slabe
Baker - Cel mai bun set pt. viteza dar deja il au toti
Munich - Cel mai bun set pt. construire dar deja il au toti, la fel si el, este unul dintre seturile cautate, ca na, duelurile si forturile le-am lasat pentru biserica :)

De setul nou de la Craciun, nu mai spun nimic, ma ia rasul cand il vad...

1576082778094.png

Dar cu itemele de la Ziua Mortii cum ramane? Ca am facut doar 2 iteme in 20 zile.. Avand 2 sanse zilnic, ca na, bagam alba neagra si nici nu le bagam in saci.. macar de le bagau in saci (compensau).. Dar na, tipic Inno, iar foame de $$$

Cam asta este parerea mea in privinta seturilor 2019, si nu numai a mea, si a multor jucatori, inclusiv de pe Beta sau alte oficiale (hu, de, uk s.a.m.d.)

Tin sa precizez ca, atat cei de pe Beta, cat si cei de pe alte oficiale(Ungaria, de exemplu) au deschis un astfel de topic deoarece nu le-au convenit aceasta decizie impusa de catre Inno (https://forum.the-west.hu/index.php?threads/halottak-napi-cuccokat-karácsonyra-a-nÉpnek.3388/page-2
https://forum.beta.the-west.net/index.php?threads/holiday-sale-2019-discussion.3489/ )

Mai tin sa precizez faptul ca nu este interes doar pentru duelisti adaugarea acestor iteme, este interes pentru toata lumea, cu totii preferam sa obtinem o calarie sau arme vaquero/cowgirl decat iteme Sherman sau Hickok, iteme pe care nici mustaciosul nu cred ca accepta sa ti le cumpere!!!

Atat am avut de spus, astept si parerea celorlalti jucatori despre aceasta decizie si haideti sa ne implicam, noi astia, doritorii, poate rezolvam ceva :).

O zi buna si respect tuturor!
 
Ultima editare de un moderator:

Dagon96

Trapper
Perfect deacord și eu. Fără itemele de la ziua morții e degeaba eventul pentru duelișii de pe armă de foc. Au fost o grămadă de iteme pentru armă albă și s-au blindat băieții, dar noi cei de pe foc nu avem cu ce concura. Cum fac eu 1400 împușcare să sparg o țestoasă cu 1k reflex și 900 rez fără vaquero.
Nah, ce să facem, inno vor să ne pedepsească probabil pentru că nu am cheltuit pepite la eventul lor să dăm mai des la alba neagra :))

O să îmi țin obligațiunile și pepitele până se bagă itemele de la ziua morții eu personal
 

DeletedUser16953

Guest
Perfect deacord și eu. Fără itemele de la ziua morții e degeaba eventul pentru duelișii de pe armă de foc. Au fost o grămadă de iteme pentru armă albă și s-au blindat băieții, dar noi cei de pe foc nu avem cu ce concura. Cum fac eu 1400 împușcare să sparg o țestoasă cu 1k reflex și 900 rez fără vaquero.
Nah, ce să facem, inno vor să ne pedepsească probabil pentru că nu am cheltuit pepite la eventul lor să dăm mai des la alba neagra :))

O să îmi țin obligațiunile și pepitele până se bagă itemele de la ziua morții eu personal

Nu mai zic nimic, man, nu ai cu cine :)). 0 interes si aici si pe beta, pur si simplu ii dor in p* de parerile jucatorilor, doar $$$ viseaza, si se mai mira de ce se lasa jucatorii
 
Sus