Vrem migrare

Ciprian66

Trapper
daca gandesti precum scrii, nu ma mir ca te arunci sa joci pe toate lumile noi care-s sortite din prima zi sa moara de indata ce apare o alta lume.
 

DeletedUser27167

Guest
Totusi, in prezent lumea este destul de inactiva din orice punct de vedere, mai ales la forturi unde abia ne strangem 25-25. Pe piata abia mai gasesti cate ceva, lumea nu prea mai joaca. Cam aici este punctul meu de vedere, sper totusi sa isi revina.
 

omul v1

Greenhorn
In conditiile in care este un event in derulare: abia ne strangem 30 de oameni pe saloon, la forturi sunt maxim 20 de oameni in total si piata are extrem de putine lucruri, nu gasesti aproape nimic. Lumea trebuie sa se inchida si avem nevoie de migrare.
 

DeletedUser10117

Guest
a murit lumea din cauza la maryland

Noi astia de pe Georgia asteptam de ceva timp migrarea si nimic, iar lumea florida cati ani a stat asa inactiva pana sa vina migrarea,stii?
Maryland o sa moara dupa ce apare urmatoarea lume, majoritatea inscris pe acea lume sunt aceiasi jucatori de pe lumile vechi,unii cu alt nume altii cu acelasi nume, nu cred ca mai exista ca in anii trecuti asa multa lume care sa fie chiar nou venita.
Te intrebi de ce inca functioneaza lumile vechi?de exemplu Lumea 1 sau Hawai? deoarece majoritatea au inceput cu Lumea 1 si s-au legat de aceasta iar apoi cand aparea alta lume se inscriau acolo sa vada cum este,multi renunatu ca na pe lumile vechi aveau nivel mare si dupa un timp pe acest joc te saturi sa o iei de la capat sa faci nivel,realizari etc

Iar hawai este atat de populat din cauza ca, majoritatea care jucau pe lumea Buffalo, lume exclusiva de fortisti,nu exista comerciant,duelist,toti jucatorii absolut toti erau fortisti si seara de seara era activitate,nu erau certuri cum este acum,nu erau sicane intre jucatori....De ce au bagat migrare asa devreme pe ea? nu se stie...dar ce se stie este ca omul in fire este curios, iar cand s-au deschis rutele de migrare majoritatea s-au dus pe Hawai, DAR TREBURILE S-AU STRICAT deoarece fortistii au devenit comercianti,duelisti,constructori de biserica, o comunitate puternica in care forturile dominau s-a dizolvat din cauza unei migrari.

Degeaba sperati la migrare, o sa fie curiozitatea aceea de cateva luni dupa lumea are sanse mari sa devina din nou inactiva si din nou se va cere migrare.
Daca s-ar comasa la 3 lumi acest joc poate atunci nu o sa mai moara jocul si noi nu ne vom mai plictisi.Atunci poti spune ca pe o lume esti duelist,pe alta esti fortist,pe alta comerciant si dupa vezi tu la care o alegi baza.


Sarbatori fericite
 
Sus