Vrem o schimbare pe Hawaii

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Succuboy

Trapper
Ca fapt divers, diferenta de raspuns construit mai sus, si de unul facut mai 'la pertu' :))
 
Ultima editare:

Danaaa.

Greenhorn
Puteam sa jur ca frustratului de aleg nu ii va conveni nimic. Vezi ca propunerea a fost facuta de catre colega ta, Danaaa. Ceea ce demonstreaza ca iti faci de cap si nu asculti de nimeni. Moare omul de ciuda ca nu mai e admin si nu mai poate abuza de prerogativele lui, asa ca incepe sa planga pe forum. Daca mai erai admin si facea altcineva asta, stergeai 90% din comentarii, ii banai pe toti care se plangeau si inchideai topicul inca de la primele mesaje. Cum se invarte roata :lol:


Tu n-ai voie sa vorbesti pe tema asta, nenicule. Ti-ai batut joc de regulamentul INNO cat ai fost moderator/coordonator de evenimente, ai participat la propriile concursuri si la propriile eventuri pe care le coordonai sub alt nume, negand vehement ca ai fi adsum. Apoi ai revenit pe forum sa faci scandal, admitand in final cine erai, fiind mandru de "realizarile" tale. Acest membru al staff-ului de care vorbesti v-a indeplinit dorinta, a decis ca la cererea voastra sa atace zilnic un fort la ora 9 fix cum ati spus, fara sa mai cheltuiti voi sute de milioane de dolari virtuali. Dar nici asta nu va convine. Ca la voi problema e alta, nu forturile.
Poate fi vorba despre nemultumirea noastra (suntem mai mulți, cine ar fi crezut) pentru o clipa si nu despre aleg? Adica nu stiu cine e mai frustrat acum... Nu cred ca ai postat vreun mesaj care sa nu-i fie adresat. Asta 1 la mana.
2. Colega lui nu a mentionat ca vrea Awesomia, ci o lupta de acel gen, stabilita de admini. Din intamplare, stiu ce ”a” scris. Te rog sa recitesti.

De subliniat! :lovetw:
Pai ma baiatule @ZgarcituWestului, tu ne abureai pe noi cu record-uri de avatare clasice si 90% au ajuns doar la jucatori din orasele AgainstAllAuthority(orasul tau), Angels(unde esti prieten cu niro ) si Coltz(unde te pupi cu anca s) ? Despre ce vorbim? Mare admin ce ai fost, acum ai ajuns sa te iei de cei care sunt impartiali 100% ? Nu-ti mai convine, este?
Asta pe langa subiect.

Pe subiect vreau doar sa punctez, ca nu o sa faci tu ce vrei din Hawaii oricat ai incerca, nu esti singurul si continui sa spun: Daca vrei sa ne excluzi, poti incerca dar nu ne poti interzice sa nu atacam forturi sau alte chestii dar iti recomand sa mergi in topicul "Propuneri" si poti propune adjustari la regulament si propunerea ta sa fie data mai departe, ca vad ca nu-ti permiti sa ataci un fort de 2,5kk. :lovetw:
P.s.: Propunerea ta a fost inaintata! :njub:
Pe cat mi-esti de simpatic, tot trebuie sa recunosc ca nu inteleg scopul acestui mesaj in contextul dat. :lovetw:
P.S.: Ai postat tu propunerea in topicul aferent? Nu prea inteleg ce a vrut sa spuna autorul...
 

SADonix007

Trapper
Pentru tine, Dana.

Clarific urmatoarele:
1.
Alianta Against the World nu o sa fie lasata fara forturi.
2. O sa sustinem Awesomia, daca adminul o sa atace zilnic.
3. Renuntam la atacuri daca sustineti si voi Awesomia.

Cred ca toata lumea o sa fie fericita pentru ca in sfarsit or sa fie forturi benefice, nu? Astept raspunsul tau personal, @Danaaa. ! :)
 

DeletedUser28095

Guest
Fortul Awesomia este singurul fort ce poate fi atacat de admini.
Excepție fac forturile normale de pe lumea speed Maralinga.
 
2. O sa sustinem Awesomia, daca adminul o sa atace zilnic.
3. Renuntam la atacuri daca sustineti si voi Awesomia.

Bun, vreau sa vad implicare nu haos pe 2 parti de chat din partea against the wrold. 1 zi atac 1 zi def awesomia.
 
Un șir lung de vorbe și nimic n-o să se rezolve...
Bun prieteni hai să ne gândim astfel:
- De când s-a lansat tw-ul au fost oameni și oameni pe ro, mulți au stricat lumi și cheful unora de a mai juca acest joc.
- Mulți jucători supărați pe conducere - da, există cazuri în care conducere nu are ce face, dar și cazuri când nu vor să asculte sau sunt sătuli de plângăceli.
- Cât despre discriminări...oho, dar unde nu au existat.
- Propunere danei are un fir logic, da, nu-i nimic frumos ca cineva să atace aiurea și să se strice treaba pe o lume, dar de ce să vedem doar acest fapt, de ce nu încercăm să vedem de unde a apărut situația de față ?
- Dacă un om al conducerii vine cu o soluție, nu ne place ora, s-au alegem o tabară ( atac/apărare ) și ne strângem full acolo...Dar atitudinea asta nu denotă că îți dorești lupte de fort corect - echilibrate, deci nu are rost să te plângi de situația actuală.
- Dacă într-un final un om al conducerii oprește un player de la a mai ataca forturi ( un lucru care nu-i corect ), se crează tam tam, iar Hw-ul nu o să fie singurul cu cerințe, or să se plângă toți....că ăla țepuiește, că ală scoate oamenii din oraș, că ăla fură...
- Din bun simț și respect pentru soluția lui Criminus, mergea să încercați, o perioadă așa, nu să vă continuați pledoria.
Personal când playeri, aparent imparțiali și nu cei care au o relație "minunată" cu alegsz sau adsum, aici reverindu-mă la sado sau viper, acei oameni cărora le place tw-ul mi-au spus multe despre acest personaj. Personal nu am crezut, crezân că este același lucru vechi, un gm își face treaba, iar cei penalizați îș atacă, dar aparent din această temă mi-am dat seama de ce fel de conducător a putut să fie...
Pentru cei care nu au uitat că acesta este un joc și pentru cei ce-l fac plăcut, tot respectul meu, că de plângăcioși sunt sătul.
Iar Criminus ai oferit o soluție, meține-o câteva zile dacă nu există mulțumire un răspuns de la just si un punct acestei drame, care începe să se transforme în lupta dintre banda dalton ( alegsz și ai lui ) și cook ( sado și ai lui )
Este un joc și orice player are dreptul să se comporte cum dorește, depinde de caracterul său, dacă îți strică o lume, o aventură, te leșină într-una sau te țepuiește...Totul depinde de noi dacă le permitem sau nu.
 
voi ori ați aplicat pt un loc în staff și ați fost respinși de sunteți așa porniți? V-a refuzat just visul suprem? :)) Ori ați rămas fară argumente în privința luptelor și vreți să distrageți atenția , inundând forumul cu elucubrațiile voastre?
Tichețel, din moment ce deții recordul de raportări pe forum&joc și tichete, degeaba vii să ne povestești cum ți-a fost ștearsă ție nu știu ce postare

Incapabil să-și asume nota de plată, alege să caute vinovați pt eșecurile lui. După ce a invocat dezechilibrul a înviat 20 conturi peste noapte, de zici că e în război cibernetic pt salvarea omenirii .
Am avut o bănuială că după ce primiți lupta începeți cu alte cerințe și tot așa.
Awesomia nu constituie o soluție, nici pe termen scurt, nici pe termen lung.
Conform cărei reguli le e refuzat jucătorilor dreptul de a lupta pe fort mediu? Adoptăm principiul "lasă că merge și așa"?
La câte pretexte s-au tot invocat, mai rămâne să ne solicite zilnic careva o anumită sumă de bani, ca să ne lase să jucam.
Nu aș vrea să amănunțesc niște chestii din trecut.
Ia încearcă s-o faci.


editat
 
Ultima editare de un moderator:
:njub: Am auzit ceva amuzant ieri pe salon:njub::
:civil:Player 1 - Ai aflat ?
:civilwar:Player 2 - Ce să aflu ?
:civil:P 1 - Face just recrutări.
:civilwar:P 2 - Oh ! bun așa, mă bag și eu...
:civil:P 1 - Nu cred că se poate.
:civilwar:P 2 - Păi de ce ?
:civil:P 1 - Păi cică după pățania cu adsum, just verifică oamenii la sânge.
:civilwar:P 2 - Păi ce a făcut adsum ăsta ?
:civil:P 1 - Întreabă oamenii de pe tw, să vezi ce a făcut...

:up:Continuare rămâne la fiecare, au urmat niște cuvinte care nu țin de limbajul meu...:lovetw:
 

DeletedUser28095

Guest
Desigur. Ce altceva mai doriți? Lumea Hawaii vă aparține oricum. Nu ne pasă de alți jucători. Cât timp aveți doar voi loc la Awesomia.
 

Succuboy

Trapper
Ion, nu s-ar fi facut tot tam-tamul acesta daca ar fi fost o oarecare alta perioada din an, dar una din problemele principale a fost ca nu aveam cum sa jucam acum de sarbatori pentru OUP. (Repet, inca o data, rezolvata de Criminus, per moment)
 
Ultima editare:

SADonix007

Trapper
Mai usor cu jignirile, adsum :)!
Intelegem ca esti in sectiunea Saloon dar aici nu se jigneste ca la tine in familie, rog sa-ti arati cei 7 ani de acasa si sa te comporti adecvat.
 

Tiolkovsky

Greenhorn
Din moment ce un membru al staffului afirmă că 2 jucători sunt îndreptățiți să strice luptele și caută să le ofere circumstanțe atenuante, neîncercând măcar să pară imparțial, mă întreb dacă discuția mai are rost.

Atât timp cât există un temei legal, avem tot dreptul de a pretinde ca antijocul să fie sancționat (că doar n-o să luăm de bune vorbele ăstora care au trecut prin facultatea de drept ca gâsca prin apă). Problema constă în faptul că sancțiunile primite nu reușesc să descurajeze acele persoane care încearcă să împiedice în mod intenționat restul jucătorilor să folosească o caracteristică a jocului, așadar e nevoie ori de sancțiuni mai drastice (ceea ce ar fi cam greu de aplicat/realizat), ori de măsuri concrete care să le anuleze acțiunile. Aș miza pe a doua variantă.

"Dezechilibrul" ăsta pe care îl invocați cu atâta patos este provocat tot de către voi. Cât timp alianțele au fost formate după dorința celor din justus, pe modelul "vreau să joc cu X, nu vreau să joc cu Y", n-aveți dreptul să emiteți pretenții.Pe 3 octombrie ați făcut full atac pe fort mare iar schimbări în componența alianțelor n-au existat, deci se poate dacă puneți osul la treabă. Ar fi cazul să vă asumați faptul că v-ați format alianța în jurul clonelor, iar când lipsesc sado,toby sau vladut prezența vă scade dramatic. Asta, coroborat cu lipsa de implicare (tactica trimisă de 2 ori într-o lună, și aia la awesomia), a condus la situația curentă. Refuzul vostru de a juca a afectat calitatea luptelor de pe Hawaii, așadar n-aveți decât să pișați în continuare ochii și să căutați vinovați, în persoana mea sau a altora.

Știind că ați stricat luptele de 4 ori în decursul unui an, din diverse motive, care de care mai puerile, aveți tupeul de a reproșa faptul că Onu sau oricine altcineva mai dădea câte un atac, care oricum nu interfera cu lupta principală? De unde și până unde pretenția de a avea voi exclusivitate la atacuri sau de a deține toate forturile?

Ca să recapitulăm: afirmați că de pe 18 până pe 26 octombrie ați dat fake-uri pt că nu se echilibra, iar de pe 26 și până în prezent, pentru că v-am exclus ca să putem avea lupte între noi ? :lol: Decizia împărțirii a fost luată de comun acord între cele 2 alianțe. Deci nu v-a exclus AleGsZ, v-a exclus Hawaii-ul.
Sunt curios însă ce anume vă recomandă de încercați să "negociați" de pe o poziție de forță, folosind atacurile multiple ca metodă de șantaj? N-are nimeni obligația de a juca cu voi și de a vă suporta băşinile interminabile. La fel de bine vă puteți împărți și juca între voi, că doar odată cu fake-urile
v-a crescut în mod absolut miraculos și prezența. Ca fapt divers,dacă s-ar reveni astăzi la formula inițială a alianțelor, nu doar că ați avea suficienți oameni pt un full pe mediu, dar ar rămâne și pe afară :njub:

Ați jucat până nu demult în compania celor din Sexy, deci trădător de la mine n-ați avut cum să luați decât după reîmpărțire. După atacuri multiple menite să strice luptele și armata de clone trimisă cu ținta pe steag, ar fi trebuit să vă mai dăm și grade, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat? :lol:
Hai să facem o scurtă trecere în revistă a activității voastre:
- susțineați atacurile/apărările alianței voastre, dar când apăra/ataca Sexy vă scădea subit prezența
- dădeați aiurea trădător prin Sexy, în urma unor conflicte personale
- lăsați pe afară oameni din Sexy, motivând că ar fi clone, în același timp băgând la lupta clonele reale, ale voastre
- călăreați jucătorii din Sexy, profitând de faptul că de cele mai multe ori aveați grad de general
În toată perioada asta n-au fost probleme interne nici în Sexy, nici în Old. Cum se face că toată lumea are o problemă fix cu voi?
Cum se face că scenarii asemănătoare au avut loc pe Penns și Rhode? Oare chiar să nu vă suporte nimeni?
Dacă tot ați uitat de ce ați fost dați afară în două rânduri din Sexy , vă împrospătez eu memoria: odată pt că ați jignit gratuit membrii alianței, când vi s-a atras atenția că în mod repetat profitați de grade și călăriți oamenii, altădată pentru făceați grevă "din cauza gringo" și dădeați fake-uri.
Cum am mai spus, jucați singuri daca nu puteți conviețui cu ceilalți.

Spor în continuare la victimizare și tichete lacrimogene.
#alegszedevina

PS: Cu Awesomia nu se rezolvă nimic pe termen lung, majoritatea vor merge oricum în apărare și nu va fi echilibru. N-avem obligația de a juca pe mari doar ca să aibă loc clonele lui sadonix, deci nici n-o să modificăm componența alianțelor. Ne dorim în continuare lupte pe medii.
"altădată pentru făceați grevă "din cauza gringo" și dădeați fake-uri.
Cum am mai spus, jucați singuri daca nu puteți conviețui cu ceilalți."
Cu asta m-ai spart... hai sa reimprospatam memoria lumii . Intr-o zi minunata adminii primesc bonus de la inno arme gringo , buun apare @ZgarcituWestului aka Alegsz cu armele Gringo( care ajung la trela ) insaa conform spuselor lui el nu era adsum in acel moment si atunci vine intrebarea cum au ajuns acele arme la el ? houdini 2.0 I guess . Ma rog s-a facut o greva sa-i spunem asa dar dupa cateva zile supriza mare .. Domnul Alegsz membru al aliantei old school pe atunci in urma unei reechilibrari precedente cere invitatie de la niro in Sexy ( alianta de care s-a ocupat JustUs si AngelS ) si decide ca el taie si spanzura si da afara 2 orase mari ( just si mercenarii ) din aceasta alianta cand el nici macar nu facea parte din ea drept urmare din punctul meu de vedere ""Dezechilibrul" ăsta pe care îl invocați cu atâta patos " este provocat doar de tine si deciziile tale luate cand ti se urca nervii la cap si nu te mai controlezi , nu e prima si nici ultima data cand s-a intamplat . Ca o concluzie dupa aceasta mica recapitulare : Eu personal nu am o problema sa joc cu nimeni din Sexy sau Old (nici cu Aleg) DAR nici timpul si nervii necesar sa-i mai mananc cu prostii de genul , cei vechi stiu cate zeci de ore ne-am pierdut unii in trecut cu echilibrari si orgolii ieftine , asa ca va spun un sigur lucru get to the drawing board si gasiti o solutie de mijloc nu plangeti pe forumuri ca nu exista vreun articol in regulament care sa imi interzica mie sa atac un fort sau sa duelez de 24 ori pe zi un muncitor sau mai stiu eu ce alta chestii care dupa parerea unora reprezinta antijoc . O seara placuta , Beny
 
Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus