Feedback Goana după aur 2024

hpaul

Greenhorn
Din nou un event "speed" la care dacă nu suntem online 24/24 în câteva zile ne logăm degeaba.
În 2024 noi jucăm pe un "speed" unde stăm zile întregi să strângem banii pentru up-uri, apoi alte câteva zile pentru lvl up, iar când începem să jucăm în adevăratul sens al cuvântului, lumea ori e plictisită, ori rămân 30 de oameni activi, ori după ce am reușit să le avem pe toate puse la punct, eventul e pe final.
Umblăm ca descreierații prin orașe după iteme pe care trebuie să le cumpărăm cu prețuri astronomice când putem avea în două/trei orașe toate itemele de duel și ar fi mult mai ușor din punctul acesta de vedere.
Avem de ceva vreme implementat level 250, niciodată nu s-a impus asta ca să avem noi un avantaj, consider că așa cum concurăm de la level 1, așa o putem face și la 250, mai ales că se vrea a fi un event speed, iar șansele, experiența, banii, norocul, ar avea alt impact, dar suntem în continuare nevoiți să începem de fiecare dată de la level 1.
De lista de duel nici nu mai vorbesc, probabil aceasta este partea cea mai nasoală din event, faptul că rămânem maxim 10 persoane până la final.
M-am înscris și de data aceasta cu gândul că poate lumea e motivată să joace însă, m-am răcorit repede când am văzut că lista de duel începe să se golească după nici 3 zile iar metoda "lose-win" e prinsă de noi ca râia de piele, "boală" de care nu mai scăpăm la eventuri, la final premiile pleacă spre cel mai mare minus din top.
Fără supărare pentru admini, nu dau cu parul, această postare este strict părerea mea, mai ales după câteva experiențe de acest gen pe .net care mă împing tot mai mult spre a nu mai participa când vâd în continuare acest sistem.
 

X-viper

West Sheriff
Membru personal
Dureaza o luna sa verifice 20jucatori)))
Vezi ca s-au afisat deja castigatorii.

 
Sus