Regulament intern - Orase

-NeK-

Greenhorn
Salut,

Dupa cum unii stiti, furtul oraselor sau orice alt lucru care aduce un prejudiciu anumitor oameni (care au infintat, au crescut orasul etc) sa fie sanctionabil. Ieri a fost furat orasul Elders de pe indiana, unul dintre cele mai vechi orase cu playeri destui de activi si care au muncit pentru ridicarea bisericii (a doua de pe server). Orasul o data ce a fost furat a fost scos si din alianta, iarasi se da peste cap toata situatia cu forturile care era cat de cat reglata aici. Va rog sa propuneti sau sa luati masuri pentru regulamentul intern in care sa se scrie si de furtul oraselor.
 
Nu mi se pare in regula sa fie permis asa ceva...ar trebui regandita ierarhizarea in orase. Daca ar fi un singur primar in oras, nu s-ar mai ajunge la situatii de genul.
 

Laurențiu P.

Greenhorn
Deschideți tichet cu problema respectiva, precizați data/ora când ați fost dat afară și se verifica locurile. Știu ca a Mai fost un caz asemănător acum ceva timp și sa predat orașul fondatorului de drept
 

iulianp

West Sheriff
Membru personal
Cat timp acel jucator a fost invitat in oras si a primit drepturi de primar, sunteti direct raspunzatori de ceea ce s-a intamplat acolo.
Niciodata nu au fost returnate orase pierdute in felul de mai sus.
 
Sus