La taclale

M4rY

Gold digger
Nu se mai apuca nimeni nou de “The West”! Suntem aceeasi comunitate de ani buni, oameni care se lasa dar se reapuca la un moment dat. Asta pentru ca nu stie nimeni de jocul asta (cel putin pe RO), atata timp cat nu se face nicio reclama pe nicaieri.
 

lord ion

West Marshal
au dreptate cei care spun că ar trebui o reclamă ”bazată” și o aplicație pe telefon.
că mai sunt dinozauri ca mine care joacă pe PC, asta e altceva...
 

M4rY

Gold digger
Partea cu aplicatia este inutila, nu stiu ce telefoane au cei ce se plang, insa eu ioc de pe telefon 95% din timp (fort, duel, munci) fara absolut nicio problema. Reclamele lipsesc cu desavarsire!
 
Probleme pe care le am eu pe telefon în principal ar fi mutatul pe harta dacă vrei sa dai o munca ca trebuie sa cauți pe harta mica munca exacta și nu te poți muta fluent pe harta gen ai o munca langa tine da nu o ai in tot ecranul .
A 2 problema pe care o am este ca nu pot da la toți inimioare cu butonul nou.
A 3 ca la fort dacă te muti peste altcineva cu greu te poți muta pe un loc liber sau cu greu vezi cine este poziționat undeva.
Și la aventura tot cu mutatul pe harta și anulatul acțiunii este destul de greu în rest e chiar bun jocul ca poți întra fără sa ai un pc la îndemână.
Când cumperi ceva sa vezi bonusurile iar este greu sa vizualizezi ce bonusuri are itemul respectiv.
 

X-viper

West Sheriff
Membru personal
că mai sunt dinozauri ca mine care joacă pe PC, asta e altceva...
Si eu joc in principal pe pc, dar sunt momente cand nu pot si intru pe telefon. Iar jocul nu e deloc optimizat pentru telefon. Multi se joaca (sau s-ar juca) numai de pe telefon, deci e o aplicatie e obligatorie in 2023. Un nou trailer, o aplicatie de mobil si un set de misiuni pentru incepatori ce are ca premiu un set cu xp, bani si pdm ar fi perfect (bineinteles ca ar trebui sa fie sub seturile premium, dar sa fie suficient de bun incat sa nu se mai simta descurajati si neglijati incepatorii).
 
Visezi la jucători noi viper cine se apuca de the west în 2023 când sunt reclame peste reclame de la tot felul de influenceri la multe jocuri
 

X-viper

West Sheriff
Membru personal
Daca ar fi reclame si la the west, s-ar puca destui. Nu stiu cati ar ramane, dar daca s-ar lua masuri in privinta asta, s-ar putea dubla cu usurinta playerbase-ul.
 

darkhunter2010

Gold digger
nu vreau să scriu acolo, dar părerea mea că o lume nouă (cu oameni vechi) e inutilă.
nu cred că s-ar apuca subit de ”The West” nici măcar 10 oameni...
Oameni noi de unde daca publicitate 0?..adica pana si unele jocuri mai vechi decât the west mai au cate o reclama pe aici pe acolo si se mai apuca lumea cand aude server nou..dar asa..cand descoperi jocu vezi lumi deschise de cativa ani si pe toti lvl 120+/150+ normal ca nimeni nu se apuca..
 

darkhunter2010

Gold digger
Iar de pe telefonul ar fii super. Degeaba spun multi ca ar fii greu ca nu e la fel aplicatia optimizata pt telefon cu ceea ce joci pe browser de pe telefon..te-ai misca mult mai usor si ai avea alta viziune...+vorba aia orice om are acu un smartphone...e la un click distanta si ar fii mult mai mare concurenta la secunde..nu doar cand esti acasa..
 

clapudiu

Struggler
Membru personal
da, si mie imi fac sa le fac, mai putin placute sunt discutiile de dupa
Daca spui ca sunt 2 cu 34 de cuvinte si castigatorul are 32....Cred ca discutiile sunt meritate, dar la asta nu raspunde nimeni, asa ca ma repet.
De exemplu nicu are 34 in total, fara sa editeze postarea.

Tot prin tragere la sorți se va acorda un avatar clasic pentru cel mai mare număr de cuvinte găsite, cuvinte pe care le regăsim in joc.

Sa inteleg ca toate regulile sunt optionale ?
 
Sus