10 Ani The WEST

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

just4fun

Administrator
Membru personal

Howdy! Cowboys și Cowgirls,

Este plăcerea noastră să vă anunțăm că Westul a împlinit 10 ani de zile! Aceasta este o ocazie foarte specială, deoarece multe jocuri nu reușesc să existe pe o perioadă atât de lungă de timp. Datorăm acest fapt jucătorilor, care au făcut acest joc minunat și au fost loiali lui tot timpul, chiar și în momente dificile de bug-uri și alte probleme. De aceea vrem să vă mulțumim tuturor!

Cum a început totul? În lumea modernă, a izbucnit o idee care l-ar lua pe InnoGames înapoi în vremurile vechi ale Vestului Sălbatic! Ceva diferit, ceva nou! Cei trei prieteni care au decis să creeze războaiele Tribal Wars extrem de reușite nu au făcut-o cu idei noi care i-au venit în minte în timp ce se jucau, urmărind filme cu Bud Spencer și bând bere. Ei s-au inspirat de la o varietate de materiale și surse de idei, de la filme clasice western și de la romane citite noaptea. Și așa au fost introduse primele misiuni în sistemul nostru extrem de evoluat. West-ul a fost dezvoltat.

Trebuie să începem și pentru asta am făcut un mic videoclip penru această ocazie. Urmăriți-l aici!
Mulțumesc tuturor că ați făcut The West ce este astăzi și sperăm să vă bucurați de festivități! Pentru restul zilei de 30 aprilie, sperăm că veți veți alătura cu ocazia aniversării a 10 ani cu o privire prin istorie și de ce nu, la concursul nostru comunitar. Va exista, desigur, și posibilitatea de a vă arăta abilitățile pe care le-ați îmbunătățit de-a lungul anilor într-o nouă misiune, începând cu 7 Mai!

O lume clasică:
Vom relua versiunea clasică a The West între 30 aprilie - 5 iunie. Puteți găsi mai multe informații aici: https://classic.the-west.net

Set de misiuni:


În ultimii zece ani, prietenii noștri din salonul lui Henry au întâlnit multe aventuri și au auzit o mulțime de povești palpitante. Dar a fost asta totul? Nu! Henry are ceva ciudat despre care nu v-a spus niciodată. Vizitați-l și experimentați o altă aventură interesantă în traseele celor mai misterioase povești și cele mai ascunse secrete ale Westului.

Această misiune este dedicată celei de-a 10-a aniversări și constă în 15 submisiuni pentru toți jucătorii care au atins nivelul 20 și au completat setul "Salvați salonul, partea 2". Această misiune va fi disponibilă începând cu 7 Mai, ora 11:00.

Mare atenție:
Această misiune nu este ușoară și vă va provoca. Doar veteranii adevărați ai The-West vor putea să rezolve ghicitorile și, în cele din urmă, vor obține iluminarea. Simțiți-vă liber să lucrați împreună și să vă împărtășiți progresul, pentru că numai atunci veți avea o șansă. Mult noroc!

Concurs pe Facebook:
Doriți să câștigați 10.000 de pepite sau un tricou special creat pentru acest eveniment? Atunci urmăriți-ne pe Facebook și intrați în competiția noastră:
https://www.facebook.com/TheWestGame/
Timeline:
Vreți să vedeți povestea The WEST? Verificați această paginăLa mulți ani The WEST!
 
Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.