Arme Gringo pentru admini

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Danny Tommy

Trapper
Felicitari adminilor care au inceput sa isi ofere singuri iteme gringo :)))
Saracul adsum a trebuit sa i lea dea unui coleg de oras ca sa para ca just chiar spune adevarul in legatura cu el. Oricum, buna initiativa :)) Eventual si un set unionist daca se poate. Adica sigur se poate :))
 

Danny Tommy

Trapper
Pentru cei care nu au prins inca ideea. Au aparut in mod misterios niste seturi de arme gringo peste noapte. Trei pe ro1 ( odm , Lord Ionel si Custard Cream Biscuit ) unul pe hawaii (...Trelawney... ale lui Adsum/AleGsZ), unul pe georgia ( Mrs. Pain )

Armele gringo sunt cele mai bune arme din joc (de fort) pentru clasele care nu joaca pe daune. in plus ofera si cel mai mare bonus de sector si cel mai mare bonus de rezistenta. Pe langa asta ele sunt foarte bune, inclusiv la aventuri si dueluri.

Asteptam un raspuns cu privire la asta. Este o bataie de joc sa oferi asemenea avantaje unor jucatori care doar cotribuie la activitatea pe forum, in detrimentul celor care baga bani reali in acest joc si cu toate astea nu pot obtine asemenea arme.
 
Ultima editare:

just4fun

The Boss
La sfarsitul anului trecut, conducerea INNO Games a luat decizia ca voluntarii sa fie recompensati cu iteme rare pentru munca depusa de-a lungul anilor si pentru ca membrii echipei nu au dreptul sa castige aceste premii la concursurile organizate pe plan local sau la cele internationale.

In ceea ce priveste mesajele de mai sus, au fost eliminate deoarece nu aveau legatura cu tema deschisa de Danny ci doar speculatii sau afirmatii pe langa.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus