Bug valoare dexteritate si mobilitate pusca Chingachgook

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Ciprian66

Trapper
De curand ati imbunatatit o pusca de aia veche de cand era lumea in alb si negru. Acum acea pusca da 0.2 mobilitate si 0.2 dexteritate per nivel in loc de 0.02 probabil.
Nu stiu sigur daca e aia Chingachgook dar e din era natty-Chingachgook si inca ceva. Probabil bug.
 

DeletedUser27887

Guest
Nu știam eu de ce dau ăia așa daune la Aventuri cu Chinga+1 :))
 

DeletedUser24094

Guest
De ce nu se poate face un hotfix? Adica, nu e ca si cum e o greseala minora si nu are niciun impacat asupra jocului, in special la aventuri.
 

Ciprian66

Trapper
Stiti ca e facut terci modul aventuri datorita acestui bug ? Daca ma apuc sa raportez jucatorii care exploateaza acest bug le dati peste degete ?
 

X-viper

Gunman
Si cum exploateaza mai exact bugul? Folosind o arma care poate nici nu stiu ca e buguita? Si eu i-as raporta pe aia cu unionist, mi se pare exagerat setul, trebuie sa fie buguit, nu aveau cum sa lanseze ceva asa OP. E corect? :lol:
Trebuia anuntat oficial pe joc si forum in mod repetat ca arma e buguita si nu trebuie folosita, doar atunci puteai avea pretentia sa fie sanctionati.
 

Emeer

Gunman
nu inteleg de ce atata drama ca folosesc unii pusca asta la aventuri :D. Se vede ce buni se cred unii daca si cu up-uri la cutite si alte iteme cu pepite si se plang ca se foloseste chinga la aventuri....Personal cu un lasou up1 mi-am luat bataie de la chinga si am ratat la greu, aia este...asa-s aventurile....
Bug-ul o sa se remedieze curand nu mai dramatizati atat, se intampla sa adaugi o cifra sau doua din greseala cand le modifici dupa nu stiu cate h de munca...Asa cum am zis mereu, sa ne axam pe alte lucruri si sa lasam hatereala si dramele....Spor la joc !
 

niton97

Gold digger
Problema se va remedia odata cu urmatorul update.
@just4fun Parca e scris in regulamentul jocului ca cine foloseste bugurile din joc pt a obtine anumite avantaje in joc primeste BAN (sau cel putin e sanctionat). Deci toti care intra la aventuri cu acea arma ar trebui sa primeasca BAN.

E un bug major, nu e unul nesemnificativ, va rog sa luati masuri in acest sens!
 

Emeer

Gunman
Daca o luam logic, nu este chiar un bug ci o eroare de scriere ;) probabil de asta nu se aplica regulamentul. Totusi cum am zis mai sus, se va remedia, ce atata tam tam ?
 

Ciprian66

Trapper
Intr-adevar a fost un experiment social intentionat sa dezvaluie lipsa de caracter a romanasilor. Multumim adminule, te poti culca la loc, ai confirmat ca apa este uda.
 

lord ion

West Marshal
Membru personal
Dacă ar fi cum ar zice Niton și ar fi jumătate din server și lord ion cei care au folosit bug ul banati
nu am înțeles partea cu jumătate din server și lord ion. m-ai văzut pe mine pe la aventuri?
uite, vezi cum încerci să provoci o discuție care nu-și are rostul.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus