[Dionysus] Modele pe Forum.

Dionysus

Guest
rKmrKeC.gif

1. INFORMAȚII PERSONALE


1.1 Nick forum: Dionysus
1.2 Level: 11
1.3 Lumile active: JacksonVille

2. INFORMAȚII SUGESTIE

2.1 Descrierea sugestiei: Forumul The-West.ro este singurul forum activ al jocului The West.Ro. Forumul din câte putem observa, este condus de un management foarte bun, însă uneori există nevoia de control și disciplină pentru o funcționare cât mai plăcută. Noi jucătorii, dacă am vedea că forumul are reguli stricte, precise, și modele de postare nu am fi nemulțumiți. Ideea mea este că, ar trebui implentate mai multe modele de postare la secțiunile forumului. În caz că staf-ul The-West.ro nu are timp pentru a implementa aceste modele, eu pot să ajut foarte bine la creearea acestora, mai ales că ideea este a mea și mi-ar plăcea să finalizez această idee.
2.2 Avantajele sugestiei: O funcționare cât mai plăcută al forumului, disciplină și ordine mai multă.
2.3 Dezavantajele sugestiei : Nici una, mai ales că am precizat în caz că conducerea forumului nu are timp pentru a face la fiecare secțiune, eu mă ofer voluntar să creez, trimițănd PM lui IulianP, cel care se ocupă cu managementul forumului.
2.4 O imagine sau video cu sugestia (opţional) : Nu este necesar.
 

xShteff

Guest
există nevoia de control și disciplină pentru o funcționare cât mai plăcută. Noi jucătorii, dacă am vedea că forumul are reguli stricte, precise, și modele de postare nu am fi nemulțumiți


Imi place cum vorbesti de un regulament strict dar tu, la randul tau ai incalcat pe putin 2 reguli doar cu aceasta postare.

2.3 Dezavantajele sugestiei : Nici una, mai ales că am precizat în caz că conducerea forumului nu are timp pentru a face la fiecare secțiune, eu mă ofer voluntar să creez, trimițănd PM lui IulianP, cel care se ocupă cu managementul forumului.

Deh, aici nu prea merge asa. Am incercat si eu de prea multe ori sa ajut, dar am fost refuzat de fiecare data. Aparent treaba merge foarte bine pentru ei. Activitate = 0, interes = 0, de aici rezulta faptul ca nu au prea mult de munca. Ceea ce este minunat, nu?
 
Ultima editare de un moderator:

regele 1

Guest
Bro, si asa avem reguli prea multe si fara sens, nu mai pune paie pe foc.Spui ca ai fi multumit cu reguli mai stricte, dar nu ai respectat modelul de postare de aici si ai semnatura prea mare.
 

DeletedUser25046

Guest
Am luat penalizare ca am postat 2 texte consecutive :)))) si tu zici ca nu avem reguli stricte :))) S'au inchis teme care ofereau jucatorilor diverse informatii utile (gen lista tepari) pe motiv ca lumea incepuse sa se certe... defapt e mai usor sa inchizi un topic folositor decat sa aplici 2-3 pedepse..
 
Sus