Fondator oras

Discuție în 'Propuneri si idei West' creată de Apot3quil13, 7. Mai 2017.

Distribuie această pagină

 1. Apot3quil13

  Apot3quil13 Trapper

  Înscris:
  20. Iul 2013
  Mesaje:
  114
  Aprecieri:
  13
  Salutare, vin cu aceasta propunere dupa ce unele orase din care am facut parte au fost "furate" din diverse motive bizare :))

  Propun ca cel care a fondat orasul sa aiba un grad diferit.
  Gradul lui in oras va purta denumirea de "Fondatorul oraşului"
  Drepturile
  lui in oras sunt egale cu cele ale unui primar , insa, spre deosebire de restul primarilor, aceste nu poate fi degradat sau concediat de catre nici un alt primar din oras.
  El va avea o palarie asemanatoare ca forma cu cea clasica de primar, culoarea fiind singurul lucru care difera. Ulterior o poate ceda oricarui membru al orasului.
  In cazul in care aceste doreste sa paraseasca orasul, va fi obligat sa numeasca un alt fondator. In caz contrar nu va putea parasi orasul.
  In cazul in care contul acestuia este dezactivat sau banat permanent, functie de "fondator oras" revine in mod automat jucatorului care a acumulat cea mai lunga perioada de prezenta din oras (sau altui jucator pe baza altor criterii bine definite). In momentul in care contul lui va fi debanat sau reactivat, acesta va primi inapoi functia de fondator.

  La intrebarea "De ce dati primar celor in care nu aveti incredere" va raspund inca de acum.
  Pentru ca jucatorii buni care fac parte din oras bune, axate pe fort, doresc grad de primar pentru a avea grad de general la apararea forturilor propii . Altii doresc grad de primar pentru ca acest lucru ii satisface mai mult decat un alt grad. Dar in cele mai multe cazuri jucatorii buni nu sunt si corecti :). Cum a fost si cel care ne-a furat orasul pe Hawaii, oras care in acel moment era cel mai bun oras din lume la luptele de fort :)

  Astept pareri :))
   
  JTX97, GeorgeXD și xNoMercy apreciază mesajul tău.
 2. xNoMercy

  xNoMercy Greenhorn

  Înscris:
  4. Iul 2015
  Mesaje:
  34
  Aprecieri:
  2
  PRO. Sunt multi copii care se bucura la un oras in care s-a muncit luni, chiar ani. Si la urma urmei sunt niste pixeli.....dar CARACTERUL OMULUI CONTEAZA .
   
 3. GeorgeXD

  GeorgeXD Trapper

  Înscris:
  20. Mai 2014
  Mesaje:
  174
  Aprecieri:
  1
  PRO
  Merita sa fie implementat. Bravo pentru idee
   
 4. JTX97

  JTX97 Gold digger

  Înscris:
  12. Feb 2014
  Mesaje:
  67
  Aprecieri:
  5
  PRO-Foarte buna ideea.