Ghid : Cum să-ti pui o semnătură pe forum!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

Guest
Ghid : Cum să-ti pui o semnătură pe forum!​

Cu ajutorul acestui tutorial o să învăţaţi cum să vă puneţi o semnătură cu statisticile dumneavoastră pe forum, dar şi cum să vă puneţi o semnatură obişnuită.

Pentru început vă voi arăta cum să vă puneţi o semnătura cu detaliile dumneavoastră din joc. Primul pas pe care trebuie să îl facem este să ne logăm pe The-West, nu contează lumea. După ce v-aţi logat daţi clic pe “Setări” ca în imagine.

81672621.png

După ce aţi dat clic pe “Setări” trebuie să vi se deschidă o fereastră, ca în imaginea de mai jos.

IMAGINE

Acuma după ce vi s-a deschis această fereastră trebuie să selectaţi de sus “Semnătura” este lângă “Text propriu”, dacă nu vă descurcaţi uitaţi-vă în imaginea de mai jos unde este pus cursorul, puneţi şi dumneavoastră cursorul acolo şi apăsaţi click.

97987975.png


După ce aţi dat click pe “Semnătura” vi sa deschis o nouă fereastră, cu 3 imagini.

IMAGINE

Acuma trebuie să vă alegeţi modelul de semnătură pe care vi-l doriţi, eu am selectat prima versiune dar dumneavoastră puteţi să selectaţi ce semnătură doriţi. Dacă doriţi să vă adăugaţi un text propriu pe semnătură, puteţi scrie in prima căsuţă, cea goală, după ce aţi scris ce aţi dorit apăsaţi “OK”, eu nu voi scrie nimic.

IMAGINE

După ce v-aţi selectat semnătura pe care o doriţi apăsaţi pe al doilea clic de la mouse (clic doi), va apărut o listă, selectaţi “Copy”.

71408704.png


După ce aţi copiat codul intraţi pe forum la “Panou de control”.

16456061.png


Acuma aţi intrat in panoul dumneavoastră de control, căutaţi “Settings & Options” , mai jos trebuie să fie şi “Editează semnătura”.

IMAGINE

Daţi click pe “Editează semnătura”, în acea căsuţă apăsaţi pe al doilea click de la mouse (clic doi) şi selectaţi din acea listă “Paste”. După ce aţi dat click pe “Paste” apăsaţi pe “Save Signature” şi gata, aveţi semnătura dumneavoastră cu statisticile personale.

IMAGINE

Pentru a vă pune o altă semnatură care nu are legătură cu jocul, copiaţi linkul imaginii şi incadraţi-l între tagurile
iar dacă vreţi să scrieţi ceva, se face la fel ca şi când postaţi ceva. Desigur după ce aţi făcut o modificare este mai bine să apăsaţi mai întâi pe “Preview Signature” pentru a vedea modificările, iar abia apoi dacă vă place apăsaţi pe “Save Signature”.

IMAGINE

Pentru a vă pune un “Spoiler” intraţi tot in “Panou de control-->Editează semnătura”, apăsaţi pe ultimul buton din rândul de jos, apăsaţi pe butonul acesta imagine, acuma vi s-a deschis o nouă fereastră.

IMAGINE

În această fereastră trebuie să scrieţi numele spoilerului.După ce aţi scris ce nume doriţi apăsaţi pe “OK”.Acuma în chenarul alb va apărut ceva, trebuia să vă apară ceva de genul:

HTML:
[SPOILER="Nume Spoiler"][/SPOILER]

Între cele două taguri trebuie să scrieţi conţinutul spoilerului, după ce aţi scris ce aţi dorit apăsaţi pe “Save Signature”.

HTML:
[SPOILER="Nume Spoiler"]Continutul spoilerului[/SPOILER]

Dacă urmaţi toţi paşii corect, trebuie să vă apară aşa:

Continutul spoilerului

Copyrighted © PWG.

________________________________________________________________

Daca gasiti greseli gramaticale,de exprimare cat si de punctuatie va rog sa ma contactati printr-un mesaj privat ca sa corectez eventualele greseli.Caut pe cineva care doreste sa rescrie acest tutorial dar cu diacritice, cine doreste sa ma contacteze printr-un mesaj privat.
 
Ultima editare de un moderator:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus