Probleme de functionare Lumea 13 (El dorado)

  • Autor subiect DeletedUser6410
  • Data de început

s.dany22

Guest
Problema

Am o problema...mi.am cumparat UN belle star derringer cu 8500$,si am mers sper piaata unde era de vanzare...il i.au si cand dau la inventar...nik...bani luati da pistolu nu.ii bug...ce poate fi??:eek:h::eek:h:..akm mi sa rezolvat..
 
Ultima editare de un moderator:

vKg

Guest
Salut, nu stiu daca am postat bine aici dar nu am stiut unde sa postez, dupa ce m-am uitat umpic prin joc (Sunt incepator acum, dar am jucat la inceput in 2008, dar m-am lasat o vreme) am vazut ca unele texte, cuvinte etc. nu sunt traduse, ca de exemplu:Si mai sunt multe la tutoriale..
 

Westio

Guest
nu pot sa ma loghez pe joc...lumea eldorado cred:)) am uitat parola ams chimbato si imi zice ca nu sunt bune datele..ce ma fac?:((
 

DeletedUser22931

Guest
Pe El Dorado e o problema cu gradele la fort...in lista de chat ma arata soldat cand defapt eu sunt capitan daca ma uit la fort...si aceasta problema o au toti playeri...
 

tatatyk

Guest
Eroare la piata

Buna ziua,
vad ca a mai fost aceasta "eroare". Am mers in orasul vanzatorului, am cumparat produsul, au plecat banii din cont dar, nu am primit produsul in inventarul meu. Trebuie sa astept mai mult timp?

O zi buna,
 

DeletedUser8280

Guest
Neata . Nu stiu daca sunt singur sau e o problema generala . La munca "Spargere" dau pe calculatorul de cele mai bune iteme apoi jocul se blocheaza si nu mai functioneaza deloc .
 

DeletedUser14746

Guest
Nu cred ca e o problema....daca ai inventarul mare dureaza mai mult sa ti le calculeze...eu pe hawaii intampin aceeasi prob ca tine dar, dupa aprox 30 sec isi revine.
 

DeletedUser8280

Guest
Nu cred ca e o problema....daca ai inventarul mare dureaza mai mult sa ti le calculeze...eu pe hawaii intampin aceeasi prob ca tine dar, dupa aprox 30 sec isi revine.
Nu am cine stie ce inventar .. doar iteme din seturi + cateva normale (cam 2 pagini pentru fiecare categorie de iteme) . Asa imi face si mie de obicei.. sunt unele munci unde astept 30s , altele 2 minute . Insa la aceasta munca am stat si 5 minute si nimic . :nesigur:
 

DeletedUser26086

Guest
E posibil sa fie vreo eroare/bug sau e doar ghinion: am deschis peste 100 de fier marcator si nu reusesc sa fac realizarea. Am strans rapid 4/5 si nu mai reusesc sa o gasesc pe ultima :sad:
 

DeletedUser26086

Guest
De cand acest item nu mai este licitabil ? http://prntscr.com/8a0ap7
Vreau sa vand 30 de bucati unei persoane si nu merge... E un bug? Eu asa cred fiindca el nu e mester pielar si are nevoie pentru craft.