Probleme de functionare Lumea 6

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

kozminika

Guest
am si eu o problema cu piata, de fiecare data cand vreau sa merg la piata si sa vand un produs imi spune ca " trebuie sa gasesc un oras cu piata dezvoltata pentru a putea face o astfel de oferta". ce inseamna asta? orasul meu are piata la nivelul maxim dezvoltat . multumesc
 

Shot96

Guest
Poi knd vrei sa finzi ceva la PIATA trebuie sa fi in oras....Masinuta aia zburatoare e un joc :confused: dai click si o sa vz...
 

DeletedUser9993

Guest
Lipsă locaţii pentru Construieşte palisade

Eu am observat următoarea "problemă": În partea dreaptă a lumii, partea de jos, nu există locaţii pentru Construieşte palisade. Eu având "domiciliul" în primul pătrat din dreapta jos, trebuie să mă deplasez cam 2 ore pe drum pentru a face această muncă. Am ataşat o imagine în care am delimitat zona în care mie nu îmi apar locaţii pentru această muncă.
Nu ar fi sfârşitul lumii, dar totuşi... "discriminare, domnule...":)
 

beggar

Guest
nu pot accesa serviciul de Suport. butonul respectiv nu deschide nici o fereastra ..aceeasi problema si pe lumea 9;
am lipsit o vreme din joc si mi-au aparut bani si cufere in inventar, au disparut ultimele rapoarte.. vreau sa stiu daca e un bug legat de ultima versiune sau altceva.
folosesc firefox 7.
mersi
 

JOSHUA27

Guest
Salut

Am si eu o priblema incepand de ieri .Nu imi mai apare nimic pe harta!!!
 

Atașamente

xyzp

Guest
log in!

:tumble:eu am avut o problema funny:pnu am observat ca tasta pt :boone: <<a scrie mare>>este activa si mi-am scris de cateva ori numele si parola si tot nu mergea,"nik si parola nu-s incorecte..etc bla bla bla" si cand am vazut problema,am deblocat tasta,,bun,am scris numele si parola absolut corecte:datele de login nu sunt corecte.*sau cv de genul*...si pana acum imi aparea numele si parola sunt incorecte.........apoi am dat sa intru pe un alt nume si o alta parola,un alt cont practic.....tzeapa...la fel,datele de login nu sunt corecte,,,,am dat tichet si am inchis pc-ul ca nu aveam ce face,intru peste 1h si merge,,,,intru si citesc raspunsul adminului si imi spune ca nu am scris eu bine datele=))))):nu:
 

DeletedUser19207

Guest
Mentionez ca nu pot intra la munci. Cand apas pe harta sa merg la munca respectiva, ma duce pe o pagina goala.
 

DeletedUser2041

Guest
Mentionez ca nu pot intra la munci. Cand apas pe harta sa merg la munca respectiva, ma duce pe o pagina goala.
Banuiesc ca folosesti Internet Explorer. Este o problema cu acel browser, pana se va remedia foloseste alt browser.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.