RoadMap 2015

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

just4fun

Administrator
Membru personal
Buna seara

Așa cum am promis și cu mare plăcere, dorim să anunțăm "Roadmap 2015" pentru a vă ține la curent cu planurile noastre din acest an. Dorim, totuși, să subliniem, că acesta este cel mai bun scenariu, dar noi credem că majoritatea ideilor vor fi implementate în acest an. Nu vă îngrijorați, vă vom ține la curent cu toate schimbarile. Unele concepte sunt deja gata, altele sunt în stadiul de dezvoltare, iar altele sunt doar idei. Sperăm că abia așteptați aceste modificări așa cum și noi le așteptam.
Ca în anii următori, puteți să vă așteptați la evenimente, noi misiuni și concursuri - nu doar pe forum, dar și pe pagina de Facebook. Toate acestea și multe altele vă așteaptă în 2015.
Credem cu tărie că planurile noastre pentru The West vor aduce calitate și varietate jocului și jucând acest joc va veti distra. Vă rugăm să ne oferiți feedback-ul dumneavoastră, să ne întrebați ori de câte ori aveți vreo nelămurire și să împărtășiți aceste informații cu membrii orașului și ai alianței.

Îmbunătățiri la sistemul de duel

Nu este duelul esența jocului? Deoarece știm că vă place să vă duelați, am decis că este timpul să facem niște îmbunătățiri la sistemul de duel. Nivelul duelului se va opri la 450. Când veți pierde un duel, o treime din experiența pe care ar fi trebuit să o obțineți, dacă ați fi câștigat, va fi retrasă. Va fi avantajos să te duelezi regulat, deoarece caracterele active care nu au inițiat niciun duel în decursul a patruzeci și cinci de zile vor pierde 3% din nivelul curent de experiență în fiecare săptămână. Vestea bună este că motivația duelului nu va scădea niciodată sub 3%. Protecția la duel va fi extinsă la 72 de ore și va putea fi anulată după 24 de ore prin provocarea altui jucătorat la un cost redus, dar protectia la duel in caz de lesin la munca nu va mai fi activa. Și ultima, dar nu cea din urmă, itemele vor putea să aibă cerințele nivelului de duel și să folosească bonusurile care vor reduce nivelul de duel. Dar dacă credeți că asta este tot, vă înșelați. Mai multe schimbări și îmbunătățiri vor avea loc. Sună bine?

Imbunatatirea itemelor

De ce este nevoie să pastrezi trei perechi de pantofi, când poți avea o singură super pereche? Și aceasta este ideea pentru urmatoarea îmbunătățire: upgradarea itemelor. Se va putea creea din trei iteme identice un singur item cu nivel mai mare și toate itemele astfel create pot fi upgradate pentru a deveni intr-o bună zi SUPER iteme. Ca și în viața reală, acestea vor costa bani și succesul nu va fi garantat. Pentru upgradarea itemelor, va trebui să plătești cu dolari, iar upgradarea poate eșua. Când acest lucru se întâmplă, vei păstra itemele, dar vei pierde banii.

Optimizarea obiectelor din magazin

Cumpărăturile ar trebui să fie o experiență plăcută, așa că am decis că magazinul are nevoie de niște optimizări. Așa că am decis să facem niște modificări de design, cum ar fi categorii mai clare pentru o vizualizare generală mai bună. Vom promova ofertele speciale mai bine, astfel nu veți mai pierde o afacere bună. Vor fi modificări de preț la unele iteme, câteva vor dispărea din oferta noastră, iar câteva își vor schimba statutul. Vom analiza și optimiza cuferele dar si rata de a gasi obiectele.

Optimzarea Aventurii

Ce poate fi mai amuzant decât Aventuri amuzante? Astfel, dorim să avem mai mulți jucători în Aventură și, de exemplu, un tutorial pentru Aventură ar putea fi util. Vom adăuga mai multe recompense în Magazinul Veteranilor pentru a folosi punctele de veteran mai bine. Adăugarea de realizări este, de asemenea, plănuită și astfel veți avea țeluri bine stabilite, când veți fi în Aventură. Mai mult, vom rezolva problemele tehnice din Aventură.

Jucătorii vor reactiva jucători

Aveți un prieten în joc care nu mai joacă The West? Ajutați-ne să îl reactivăm și veți lua recompense frumoase pentru asta. Inițial vom aduna toate informațiile și apoi...vom crea o trăsătură care vor afișa toți jucătorii inactivi pe care i-ai putea cunoaște și veți putea să îi contactați via sistemului nostru de mail.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.