Tutorial: Cum sa lesinati banditii (NPC)

  • Autor subiect DeletedUser6315
  • Data de început

DeletedUser6315

Guest
item_51776.png

Pentru cine inca nu a descoperitul "secretul" lesinarii banditilor, va dau eu mai jos cateva indicatii.

1. Important de tinut minte este ca dificultatea banditilor creste cu 1 la fiecare victorie si scade cu 3 la fiecare duel pierdut. Este foarte important sa nu cresteti dificultatea duelului cu banditii pentru ca le creste viata si numarul de indemanari. (Dificultatea o gasiti cand dati la Duel, deasupra motivatiei, este scris: "Dificultatea duelului: x")

Sugestie: la fiecare 3 dueluri incercati sa pierdeti un duel ca sa reveniti cu dificultatea la 0. Nu se poate mereu, dar incercati daca vreti sa apara alti banditi mai repede decat la 30 minute si sa nu va creasca prea mult dificultatea duelului. Un duel se poate pierde pe un bandit cu Ferire peste 100, echipat cu haine de maxim Rezistenta (daca banditul are arma alba) / Reflex (daca banditul are arma de foc) (sa nu incasati prea rau) si FARA arma.

La o dificultate a duelului cu banditii egala cu 0, nivel jucator 120, minim viata banditilor observata de mine, in cele peste 300 dueluri date in ultimele zile pe 3 servere unde joc, a fost de 1350.

2. Ce banditi pot fi lesinati lejer cu absolut orice "build" ?
Cei cu Ferire foarte mica (0-20). Nu chiar toti insa, unii va pot si lesina, daca au Impuscare / Vigoare foarte mare si o Tintire mult mai mare decat voi.

Sugestii:
Puneti la tactica, tinta numai in CAP, daca descoperiti un bandit cu: Ferire sub 20 si Rezistenta / Reflex peste 100.
Daca Rezistenta / Reflexul banditului sunt sub 100 si aveti cu haine cu tot undeva peste 200 Vigoare / Impuscare, atunci si cu tintele in maini un bandit de sub 1500-1600 viata poate fi lesinat.

Haine:
- pentru banditii care au Rezistenta mare folositi arma de foc si haine cu maxim de Impuscare / Tintire
- pentru banditii care au Reflex mare folositi arma alba si haine cu maxim de Vigoare / Tintire


ATENTIE: nu puteti lesina banditii usor daca nu aveti si voi acolo un minim de haine decente cu Tintire, Impuscare / Vigoare, cele care pot fi gasite la magazinele din oras sunt de ajuns. Pe lumea 1 cu caracter de soldat nu am folosit nici o haina din seturile noi aparute in ultimul an. Exemplu de haine folosite: Setul de aur, Pantaloni militaresti de lux (sau Pantaloni de piele maro), Cizme de calarie de lux, Palarie de fetru de lux, Cureaua lui Calamity jane, Esarfa mexicana.

P.S. Am reusit sa termin cele 10 lesinuri pe 3 caractere diferite, toate cu build de fort (Putere, Ascundere, Conducere, Viata), cu o Tintire nu mai mare de 50 pe caracterele de soldat si aventurier, si in jur de 100 pe caracterul duelist. Nu este greu, trebuie rabdare si energie :)
thanksgiving_boots.png
(imagine concurs)​
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser14964

Guest
Foarte folositor tutorialul cam asa am procedat si eu fiind fortist am avut nevoie cam de 10 ore pana sa reusec si ca vreo 108 dueluri cu npc majoritatea sfaturilor de aici le-am experimentat si eu pe parcurs dar oricum este o misiune foarte dificila iar setul "alta poza de colectie" pentru ca nu exceleaza in bonusuri si nu are vreo intrebuinta speciala ...

O singura sugestie am de adougat e mai bine sa puneti tinta pe maini si sa va tineti ferirea pe rosu pentru a va spori sansele de tintire pentru ca am pierdut foarte multe dueluri la NPC care aveau sub 20 ferire iar eu aveam 117 tintire din bonusul hainelor. Este mai avantajos sa nimeresti de 3 ori decat 1 singura data parerea mea deci renuntati la tinta pe cap :shoot:
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser19371

Guest
Foarte bun tutorialul. O completare mica am si eu. Atunci cand vrei sa iti scazi nivelul dificultatii duelului echipeaza biblia (luata la misiune) si nu vei incasa daune, dar nici nu vei da, deci vei pierde duelul, iar nivelul va scade imediat.
 
Sus