obai-the-king
Gunman
Niște skiluri pentru 600 de pepite având în vedere ca un reskill este 1k pepite , succes participanților
daca ai itemele lor upp 5 ii bati cu lejeritate.....Ii poti bate si fara reskill daca ai itemele necesare si stii cum sa le combini. Daca nu din prima, dupa 2-3 incercari. Nu e vorba doar de premii aici, e vorba ca este un mini eveniment dedicat pasionatilor de duel. Si eu i-am duelat pe toti chiar daca nu pot participa. 4fun
eu de ultimul zic.....ca primii 4 sunt praf de pusca.Pe Pearl Hart o poti bate cu +0. La ultimul e ceva mai dificil, intr-adevar.
azi m-a dovedit.....mi s-a acrit de el.....mai bag maine niste fise......Multi au avut dificultati si la primii 2, esti tu prea bun. Ultimul trebuia sa fie mai dificil, nu avea farmec altfel
Cu precizarea ca nu e vorba de indemanarea PerseverentaPerseverenta e cheia
De unde stii? eu i-am batut cu build full perseverenta ) ..am atacat pana li s-a facut mila si au dat arma josCu precizarea ca nu e vorba de indemanarea Perseverenta
Revin la aceasta remarca: Nu e deloc asa simplu cum mi-am imaginat, drept urmare ca pana acum din ce vad pe forum doar 2 au reusit sa ii bata pe toti.Nu e greu deloc, ii ardem ca la mondiale!
Multumim pentru feedback si propunere. In afara de ultimul si mie mi se pare relativ ok. Ceva probleme mici cu numarul 5 dar in rest pt un jucator pasionat de duel nu e chiar atat de greu pana la ultimul. Felicitari pentru victorie cu toti cei 6 si speram sa vei reusi si in runda a 2-aRevin la aceasta remarca: Nu e deloc asa simplu cum mi-am imaginat, drept urmare ca pana acum din ce vad pe forum doar 2 au reusit sa ii bata pe toti.
Oricum, foarte frumos concursul, pe mine cel putin m-a ambitionat sa ii bat pe toti desi cred ca deja am cheltuit mai mult decat as castiga din premii .
Parerea mea e ca pe acelasi schelet de reguli, se poate face un alt concurs mai lung si mai complex putin iar premiile sa contina si gringo. Ar fi o adevarata provocare pentru toti pasionatii de duel si nu numai. Meritam sincer niste premii mai bune
Succes tuturor!
Da. Cu cât aveți mai mulți bandiți bătuți (maxim 6 per rundă), cu atât aveți mai multe șanse să câștigați orice premiu, nu sunteti limitați la primele 2.daca nu castigam la prima categorie adica arme suntem bagati in lista pentru celelalte premii?
Depinde de lume. Daca le iei pe o lume slab populata unde nu sunt colectionari, probabil nu vor fi scumpe, pe Hawaii sunt minim 10kk, pe Lumea 1 sau Indiana probabil in jur de 5kk. Pe langa asta, sunt extrem de rare, trebuie sa deschizi aproximativ 160 de cufere premium pentru a pica un singur item (Howdah sau Tomahawk de aur). Armele sunt tematice pentru un concurs de duel, chiar daca nu mai sunt relevante la duel, sunt emblematice.eu nu ma pricep la duel dar pare o idee frumoasa. totusi n am inteles de ce se ofera iteme de 500k ca locu 1 locu 2, restu permiilor mi se par mai ok