CaptainSparrow
Gunman
se spune bancuri pe acilea?
54 de runde, as all things should beechilibrat in sfarsit HawaiiÎncărcare…
prnt.sc![]()
aici e voie cu dublu post.scuze de dublu post. Voi ce beti?
Eu ma cinstesc cu un Diplomatico cu gheata.![]()
MIE MI SE PARE NASPA CA SUNT PREMII LA INTAMPLARE MERITAM 500 OBLICATIUNI PENTRU POVESTEA CARE AM SCRISO
A fost on topic, dar povestea lui era una ermetica, simbolista, cu metafore si sugestii subtile, nu te-ai prins tu, Ioanenu meritai nimic! ia uite despre ce trebuia să scrii.
Vezi atașament 4713
nici măcar nu vă obosiți să citiți tema unui concurs.
ti am povestit cum traiesc craciunul offgrid in cabanuta mea. altii au rimat mancare cu sarbatoare si au primit 500 de pepite ma lasi =]]]nu meritai nimic! ia uite despre ce trebuia să scrii.
Vezi atașament 4713
nici măcar nu vă obosiți să citiți tema unui concurs.
arta cere sacrificiiPE CARE
Povestea ta a fost frumoasă, dar ai ucis limba română din ea. A fost ca un vis fantastic, dar s-a terminat brusc. Ai început bine, ai continuat alene, dar la încheiere un duh al băuturii a străpuns frumusețea stilistică, pe care ca un adevărat om al naturii ai gândit-o. Odm având bun simț a zis să-ți prelungească dorința de a câștiga titlul tău de floare a morții, așa că la viitorul concurs ai marea șansă de a câștiga titlul, dar trebuie să mai ucizi o singură dată limba română, cam asta cere titlul de floare a morții.MIE MI SE PARE NASPA CA SUNT PREMII LA INTAMPLARE MERITAM 500 OBLICATIUNI PENTRU POVESTEA CARE AM SCRISO
o sa va mai scriu oricum, la a zecea poveste sau poezie ma dau cu capu de stejar ca lica samadaul daca n am primit titlul floarea mortiiPovestea ta a fost frumoasă, dar ai ucis limba română din ea. A fost ca un vis fantastic, dar s-a terminat brusc. Ai început bine, ai continuat alene, dar la încheiere un duh al băuturii a străpuns frumusețea stilistică, pe care ca un adevărat om al naturii ai gândit-o. Odm având bun simț a zis să-ți prelungească dorința de a câștiga titlul tău de floare a morții, așa că la viitorul concurs ai marea șansă de a câștiga titlul, dar trebuie să mai ucizi o singură dată limba română, cam asta cere titlul de floare a morții.![]()
![]()
Trebuia să zici mai devreme poate se făcea un referendum sau ceva.De băut, poate vorbesc cu lord ion,
Că el are vin bun, din ăla Sauvignon,
Bere, sucuri și tărie,
Cam toate băuturile ce aduc bucurie. - Emeer locu 1 (pile lord ion).
Dar tentatia e mare,
Atunci cand intri pe Ro9
Si observi ca e teroare,
Mosule, anul acesta,
Eu iti cer doar o migrare.- locul 2 bibanul - pile echipa de migrare.
El nu se lasa-n duplecat,
il vrea oricum pe Mos Ban(at)
Si uite asa a transformat, giust4fan ce intepat
din Mos Craciun in Mos Ban(at)-Rider locul 3 (pile just4fun)
Mai are rost sa participam cand se da pe pile premiul? Aflam in episodul urmator.