Reglementarea atacurilor multiple

Succuboy

Trapper
Pentru ca nu vrei asta. Nici macar nu incerci sa porti o discutie, excluzi orase, dai block, apoi te plangi pe forum de consecintele propriilor fapte.
Cand am incercat sa port o a doua conversatie cu tine, ai zis sa ma duc dracu de irelevant si alte jigniri pe care mi le-ai adresat, asa si la urmatoarea conversatie. Macar daca reusiti sa contra-atacati, nu acuzati chestii pe care le-ati face si voi/tu.

Preferi sa fii pueril si sa dai block tuturor pentru a nu-ti asuma deciziile radicale, apoi alegi sa faci scandal pe forum in loc sa porti o discutie matura.
Cam asta e si ideea, stim ca nu avem cu cine sa mai purtam o discutie amicala, incercata de zeci de ori, fiindca nu stii altceva decat sa te crezi cu mult peste o persoana care te contacteaza, sau doar sa-ti bati joc. Depinde cum te prinde acea persoana.


De ce nu l-ai facut tu cand erai admin? Ai avut destul timp la dispozitie. Sau erai ocupat sa stergi comentarii si sa dai banuri aiurea pe forum?
Viper, se vede ca ai o problema majora ca Zgarcit a fost administrator, nu este prima oara cand tu sau altcineva din aceeasi echipa ati scos asta in evidenta, si dupa cum vedeti, n-o face nimeni altcineva. Poate ar trebui sa vedeti si niste chestii pe care le-a facut, in loc sa intrebati "dar de ce n-ai facut tu?". Poate unele decizii ale lui n-au fost ortodoxe, cum nici ale tale, si nici ale mele nu au fost in unele cazuri, de-aia suntem si oameni, sa mai gresim, dar crezi ca aceste decizii n-au fost confirmate/aprobate de mai sus? Crezi ca ar fi facut el de cum ii tare capul? Zic doar. (EDIT: in loc de n-au scrisesem s-au).

Cat despre restul, daca nu puteti sa veniti cu niste idei constructive, sau bazate, n-o mai faceti, poluati topicul. Dar oricum, oricat de mult spam ati face pentru a se uita, sau a nu se mai baga in seama, acum este definitiv. Lumea s-a saturat, si n-o sa puteti face nimic sa schimbati ideea asta.

Doar mai zic, nu atac pe nimeni, nu vreau sa dau apropouri, se pot vedea raspunsurile bazate pe dovezi si cu o fundatie cladita, fara de cele cu umplutura. Indiferent de ce parte este sau pe cine favorizeaza.
 
Ultima editare:

Succuboy

Trapper
Ar fi frumos sa nu mai minti :)
Ai perfecta dreptate Viper, mai ales ca am fost un mare prost ca nu am salvat toate conversatiile cu tine, sau ca am refuzat sa-ti dau ticket chiar daca mi-ai zis niste chestii care meritau MACAR 5 puncte. Am preferat sa fiu barbat si sa-mi asum o conversatie toxica cu tine, ceea ce tu nu prea esti, refuzand sa admiti ceea ce ai spus.

Presupun ca ai uitat cand te-am intrebat "Pentru tine toata lumea e handicapata?" si tu ai raspuns cu "Nu oricine, dar tu sigur esti, nu fizic, nu ma intelege gresit.". Poate ai uitat si cand ai zis de Virga ca este instabil psihic si nebun, si multe altele. Chiar daca le am in copy-paste, nu pe screenshot, sunt constient c-ar putut fi contra-atacate usor ca fiind masluite, chiar si screenshot-urile cu inspect element.

Dar presupun ca si ceilalti care sunt contra voastra mint, fiindca voi sunteti usa de biserica, de ce v-ar uri toata populatia Hawaii-ului, nu? Ma rog... nu toata populatia, fiindca unele sunt si clone din JustUs, eventual Mercenarii. Doar ca-mi bate putin obrazul ideea ca o mare majoritate este impotriva voastra. Si nu fiindca am avea noi un caracter putred narcisist, aviz altora. Nici macar nu-i fortam sa faca ceva, pur si simplu le cerem opinia asupra situatiilor.
 
Ultima editare:
Au reapărut fake-uri ? Hmm ! Posibil pentru că s-au băgat realizări noi la forturi. Fake-ul strică cheful, dar din câte am văzut Elmer a oferit un răspuns cu privire la fake-uri. Așa că fake-urile or să rămână, până se satură inițiatorii. Legat de motiv nu știu ce să cred, eu personal nu suport ideea de fake, dar dacă inițiatorii lor au un motiv bine întemeiat atunci pot înțelege. Sper să se rezolve cu bine treburile ! Spor în joc !:boone:
 

Benyamyn10

West Sheriff
Membru personal
Ca urmare a ultimelor evenimente de pe Hawaii, unde disperații după atenție au reluat atacurile multiple, ne vedem nevoiți să revenim și să pretindem soluții reale care să le oprească / descurajeze, pentru a ne putea desfășura luptele în condiții normale.În lipsa lor, scenariul tinde să se repete iar și iar, fără a avea la bază vreun motiv real care să-l justifice.

Problemele invocate de către cei care lansează atacuri multiple cu scopul de a întârzia sau anula luptele celorlalți sunt inexistente. Trebuie să fii rupt de realitate ca să reclami dezechilibrul când faci parte dintr-o alianță ce are în componență orașe ca Gods, Drunks, Coltz, Kings of War, De la Warr, justus, mercenarii și care joacă împotriva unei alianțe formată din Angels AgainstAllAuthority Lumea Buffalo Sons of Anarchy Fir întins Renegații. Ah, că în prima alianță incompetența și miserupismul stau la loc de cinste, cu viper care nu-i capabil să trimită o tactică , să facă spam sau să coordoneze,că deh, e mai greu decât să polueze chat-urile și forumurile sau să dea fake-uri - e cu totul o altă discuție. Normal că sunt amețiți și nu știu în ce direcție s-o ia dacă până nu demult prezența lor s-a bazat pe un procent covârșitor de clone, dar na, fiecare doarme așa cum își așterne. E paradoxal să reclame dezechilibrul unul care dă zeci de fake-uri/atacuri multiple, care dă trădător la fort oamenilor din alianță, pe baza vendetelor personale sau care gradează clone în detrimentul oamenilor. Cam până unde poate merge ipocrizia? Când ești complet incapabil, nu-i de preferat să faci un pas în spate în loc să te umfli și să te bați cu pumnii în piept?

Suntem tare curioși ce anume se rezolvă cu fake-urile astea. Pare că se afundă mai rău și-o să se lovească tot mai des de refuzul oamenilor de a juca alături de ei. Își lasă fară lupte și colegii, nu numai adversarii. Bine, bășinile de figuranți și grandomania de care suferă nu le permit să admită că greșesc, așa că încearcă să paseze vina în curtea altora. Faptul că Kings of War a părăsit ATW din proprie inițiativă și faptul că Coltz, Gods, Drunks au răspuns pozitiv inițiativei mele, de a încerca să echilibrăm luptele, nu le dă de gândit? S-or fi săturat și ei să piardă, s-or fi săturat de promisiuni deșarte și vorbe în vânt. Li s-au promis lupte echilibrate , însă timp de 5 luni de zile ATW n-a reușit NIMIC. Pretindem și noi tot 5 luni (chit că vine vara și prezența o să scadă) pentru a încerca să redresăm situația și să oferim lupte calitative celor cu adevărat interesați de ele, nu fripturiștilor de weekend de la Awesomia. Iar la final tragem linie, ca să vedem unde a fost mai bine.

S-a mai zis că au fost excluși. Or fi fost, din pântecul mămicilor lor, avort se numește. Dar ei sunt niște eroi, au supraviețuit avortului ca să facă umbră pământului degeaba. Nu se mai simțea exclus viper când erau lupte pe fort mare și el amenința că trece pe mici, plângându-se de numărul mic de oameni online? Nu se mai simțea exclus când aveau prezență de fort mare dar ei insistau să joace pe medii, chit că rămâneau o grămadă de oameni pe afară? Ori trebuiau să dea și respectivii fake-uri? Într-adevăr, s-a subliniat faptul că nu dorim să jucăm cu ei în alianță din cauza mizeriilor făcute de-a lungul timpului, dar că la lupte vor fi primiți, cu condiția de a asculta comenzile coordonatorului și a nu deranja. Așa cum ei au înființat ATW pe motiv că nu vor să joace în compania altor orașe iar la momentul respectiv erau 3 alianțe pe server, tot așa ne permitem și noi luxul a alege alături de cine vrem să jucăm. Deci unde e de fapt problema? În concluzie, scutiți-ne de dramele ieftine marca viper, acest Șoșoaca al Westului, improvizat în moralist.

Înțelegem faptul că ăștia prin justus se cred speciali pt că au 53 locuri în oraș (deh, i-au recunoscut inno drept nulități absolute și le-au suplimentat locurile), dar în cazul ăsta locul lor e la psihiatrie, nu pe West. Cam câte lupte mai trebuie să strice viper, sadonix și restul trepădușilor din justus până să se ia măsuri concrete? Oamenii intră pe joc ca să se relaxeze, în schimb dau peste turbați care fac tot posibilul să zădărnicească fiecare tentativă de a mai salva ceva.Se tot vorbește de Hawaii ca fiind cea mai activă lume. Luptele de fort au menținut-o așa, lupte de fort care suferă din cauza unor narcisiști ce au impresia că totul trebuie să fie despre ei. Cu ce-au greșit oamenii de pe Hawaii de trebuie să-i suporte pe unii cu mai multe toane decât o gravidă pe stop? Cu ce drept îi privează pe alții de plăcerea de a juca?

Noi ne dorim lupte echilibrate,că nu ne încălzește cu nimic faptul că învingem atunci când pornim cu 20-30-40 oameni în plus, dar asta nu înseamnă că unii trebuie să-și bată capul în timp ce alții o freacă de zor, dar au pretenția să taie și să spânzure. Nu mai zic de faptul că dezinteresul lor și prezența slabă generează activitate scăzută și-n partea cealaltă. Deci dacă sunt "incluși" nu-și dau deloc interesul,dacă sunt "excluși", la modul că sunt primiți la lupte dar nu și în alianțe, strică luptele. Că doar ei sunt și masochiști, peste noapte își doresc să joace alături de cei pe care de altfel nu-i înghit. Găsim o soluție sau frecăm menta în continuare?

@bogdanell7 , @iulianp , @lord ion , @odm
Voi aveți păreri obiective pe baza subiectului, care să poată fi exprimate public, ori vă e teamă să deschideți gura pentru a nu fi luați în colimator? Dacă li se permite unor frustrați să distrugă jocul și plăcerea celorlalți, mă întreb care mai e scopul concursurilor/evenimentelor/luptelor speciale la Awesomia? Știm că nu aveți putere de decizie, aceasta aparţinându-i exclusiv cm-ului, dar ar fi frumos să auzim și punctul vostru de vedere. De dragul comunității.
M-am gandit daca merita sa raspund la bazaconiile de aici dar avand in vedere ca multi jucatori de aici nu cunosc situatia hai sa iti desfiintez punctele de vedere pe rand , paragraf cu paragraf
1. Excluderea a 2 orase mari de la luptele de fort ti se pare ca nu este un motiv real ? Oricarui om cu iq supraunitar , ca sa iti copiez expresiile, nu ii s-ar parea.
2. Viper s-a ocupat o perioada buna de timp aici , sa susti ca dezechilibrul se invoca doar dupa numarul de orase dintr-o alianta si nu dupa prezenta lor la fort da dovada ca n-ai o treaba cu forturile sau esti subiectiv . Incompetenta celor de aici? Hmm locul 2 de la ifbc care s-a bazat intr-o buna masura pe oameni din just si mercenarii te contrazice( inclusiv coordonatorii) . Ai vreo dovada care sa iti sustina afirmatia ca s-a bazat prezenta pe clone? . Iar legat de ipocrizie ..te rog eu abtine-te ( je suis adsum , ring any bells?) Ce vreau sa spun aici este ca avea mica obisnuinta sa participe cu contul de jucator la concursurile organizate de el ca admin ( negand ca este el adminul ) dar tine predici despre ipocrizie .
3. Sunt tare curios ce te asteptai sa rezolvi cu excluderea oraselor din luptele de fort . Te asteptai sa stea toata lumea cuminte si sa se roage de tine sa ne primesti? Scuza-ne pe noi ca avem coloana vertebrala . Daca aveai si tu si veneai cu o propunere , eu personal eram pro la ideea de a ne intoarce la 2 aliante si militam pentru aceasta solutie dar nu ai vorbit cu nimeni din just sau mercenarii . Dar tot vina noastra e nu? La lupte vor fi primiti dar totusi ieri la lupta voastra: Bătălia pentru fortul Smile B-s a început. Din păcate, s-au ocupat deja toate locurile.
Ai fost examinat de nirojunior şi considerat un trădător. Mai are sens sa vorbim de ipocrizie si aici?
4. Ma intreb si eu cat trebuie hawaii-ul sa iti suporte dramele si textele lacrimogene , te-ai lasat 1 luna si a fost mai liniste fara tine :) Alianta ATW a aparut doar din cauza ta . Jucai in old , noi ne ocupam in sexy , tactica , coordonat , prezenta etc. Ne-am prins de minciunile si manevrele tale ieftine de pe Adsum si n-am mai sustinut si la ce te-ai gandit tu cuprins de complexul de vedeta . Hai sa cer invitatie in sexy de la niro ca sa dau afara just si mercenarii nu? Te asteptai sa functioneze 3 aliante? ghici ce , nu au functionat niciodata si nu vor functiona , dar din pacate s-a ajuns aici doar din cauza arogantei tale de pe atunci . Te vedeai cineva si credeai ca poti face ce te taie capul si de atunci luptele sunt in cadere libera.
5. Daca suntem inclusi in 1 din cele 2 aliante se presupune obligatoriu ca doar noi trb sa coordonam? . Ma repet, daca vorbeai frumos zilele astea sau macar vorbeai eram in old acum si toata lumea isi vedea de joc.. Dar ai ales sa faci aceeasi prostie cu excluderea si sa te astepti la alt rezultat ( Definitia nebuniei ) . Iar -penultima fraza :))))) suntem masochisti daca suntem dispusi sa facem compromisuri si sa trecem peste anumite conflicte pt binele tuturor ? aham , aici ti-ai dat caracterul pe fata , este foarte clar ca trebuie sa iasa doar cum vrei tu si nu esti dispus sa lasi nimic de la tine , nimic nou sub soare .

Si daca tot se cer opinii externe . Intreb si eu fiecare spectator obiectiv
Avem o categorie de jucatori care exclud 2 orase mari in aliante si se plang ca ,membrii ai acelor orase ataca forturi si o alta categorie care era dispusa la discutii ( care puteau sau nu sa ajunge undeva dar macar incercau) . Cine sunt cei care distrug lumea ?
 
Ultima editare:

centurion1999

Greenhorn
1.Este treaba celor care lucreaza la inno sa faca asta nu a noastra.
2.Ne trebuie un regulament anti-fake pentru a putea preveni abuzul din partea diferitilor jucatori, indiferent de unde ar fi ei.
3.Nu este normal ca marea majoritate a jucatorilor sa fie pedepsita si sa fie santajata de catre cativa indivizi.
Cei de la inno sunt platiti pentru jocurile pe care le dezvolta fie ca vine vorba de elvenar,age sau the west. Este treaba lor ca game devs sa ofere jucatorilor o experienta de joc cat mai buna si sa vina cu regulamente care sa previna abuzurile cauzate de jucatori. Nu este datoria noastra ca si jucatori sa ii si platim si sa le si facem treaba pentru ei, eventual daca implementeaza niste regulamente neadecvate sau care se pot ocoli atunci putem veni cu sugestii ca si o comunitate.
 

Benyamyn10

West Sheriff
Membru personal
Câte încercări disperate de a se disculpa ... Pare-se că lui viper îi lipsește nu doar bunul simț, ci și simțul penibilului. Iar victimizare ieftină, demnă de telenovele. Eu înțeleg că voi sunteți ori pe sociale, ori pe banii părinților iar munca vă pute, având totodată pretenția să primiți totul pe tavă, dar pe west nu merge așa. Puneți osul la treabă și nu mai cerșiți orașe, invocând un dezechilibru inexistent.

Ce ai făcut tu, habarnistule? Timp de 2 luni de zile n-ai fost capabil să trimiți o singură tactică, dar în schimb alegeai să te plângi pe beta. Normal că vă scade prezența treptat dacă nimeni nu se ocupă, nimeni nu dă o tactică, nimeni nu coordonează. Vă trebuia om și pentru asta, este? Că provocați silă în mod repetat prin acțiunile voastre nu ziceți, dar aveți pretenția ca cei care vin în ajutor să joace la capacitate maximă. Ce să vezi, nu toți sunt ca voi, să lingă acolo unde scuipă. Curios că atunci când s-a ocupat virga 2 zile, ați făcut full pe apărare un fort mare. Când s-au ocupat daanu și inginer, ați avut o prezență mai mult decât decentă la fort mediu. Deci se poate, trebuie numai să se vrea.

De unde și până unde impresia că noi vă datorăm vouă ceva? Discuțiile cu voi nu ajung niciodată la niciun numitor comun. Încercați mereu să negociați de pe o poziție de forță, deși nimic nu vă recomandă pentru asta. Mai mult de a amenința cu fake-uri dacă nu se face cum vreți voi, nu sunteți capabili să faceți. După ce i-ai jignit pe doru și succu care au vrut să vă ajute, mai ai tupeul să întrebi de ce nu sunteți incluși în discuții? Pe timp de event jucam intre noi, n-aveam absolut nicio obligație față de voi. Chiar și așa, v-am primit la lupte, dar rămânea în grija voastră să mergeți pe ambele părți, nu să vă înghesuiți în apărare. Prioritatea la grade au avut cei din alianță. Voi nefăcând parte ea, puteați să jucați și cu căpitan, era același lucru. Faptul că după fake-uri repetate te miri că primești trădător îmi confirmă crezul că problemele tale sunt de ordin psihic. Cam ce-ai vrea, să-ți ridicăm statuie? Oh, am uitat că bolnav fiind susțineai cu tărie că tu ești salvatorul forturilor, că fake-urile te-au ajutat să subliniezi dezechilibrul. No shit.

Un regulament anti-fake-uri/atacuri multiple e perfect fezabil și realizabil, dar se tot amână din cauză că necesită cunoașterea alianțelor și a situațiilor de la lupte pe fiecare lume în parte, necesită timp pentru explicații pe tichete, lucru de neconceput din partea celor care nu se deranjează să pună nici măcar condiționări la Awesomia. Normal că ăștia care lansați atacuri multiple pentru a strica luptele sunteți împotriva unui asemenea regulament, că doar v-ar lăsa fără niciun atu, fără nicio monedă de șantaj. Syntex a fost bine intenționat, a făcut primul și cel mai important pas în direcția asta, doar că era perfect conștient că e interimar, iar faptul că nu cunoștea limba română și nici situația de pe diverse lumi nu-i permitea să ia decizii. Putea fi ajutat însă de ceilalți din staff, dacă se dorea.

Curios cum la luptele normale de până acum nu aveați oameni, însă la fake-urile recente își fac apariția conturi inactive de vreo două luni. Mai penibili de atât puteți fi? La Awesomia să joci tu și cei ca tine, că pe restul nu ne poți condiționa în niciun fel. Să reamintesc că în trecut ați dat fake-uri zile la rând invocând diverse pretexte , precum armele gringo, răspunsurile "inadecvate de la suport", refuzul de a face schimb de forturi (cotețari înrăiți fiind, nu puteați ceda unul pur și simplu ca să aveți ce ataca) , acceptarea lui mirceacelputred într-o anumită alianță, etc. Ce să zic, voi sunteți câinii dreptății, stați cu dreptatea în gură, așa că mereu trebuie să inventați pretexte noi pentru a strica luptele și pentru a vă hrăni foamea de atenție.

Da, eu și Onu avem multe în comun. Mai insistă cu astea , poate reușești să convingi unul de-al tău, cu iq subunitar.

Când îl raportai pe Karma pe Rhode pt fake-uri, deși tu ai procedat identic, nu mai erau pt toți. Când jucați pe Rhode pe mici, rămânând o grămadă de oameni pe afară, nu vă mai simțeați excluși. Miroase a dublu standard. Oricum, îmi place maxim de voi, că nici nu-i nevoie să vă ridiculizăm , vă descurcați de minune și singuri.

Tu fiind și analfabet funcțional ți-e greu a înțelege rândurile astea. Lasă,nu-ți face griji, o să-ți șoptească alții ce să spui, nefiind capabil să gândești singur.

Termenul de "propunere" pare că-ți e complet străin. O dați ca și cum aș fi luat orașele cu japca, nu ca și cum le-aș fi prezentat o opțiune. Cum am mai zis în trecut, pe voi v-a exclus Hawaii-ul, nu eu. Iar dacă v-au deranjat acțiunile noastre, puteați proceda la fel, împărțindu-vă și jucând între voi, nu stricând luptele tuturor . Prin fake-uri nu faceți decât să vă descalificați.
De aici pot raspunde doar la faptul ca s-a explicat intr-o postare anterioara de catre CM de ce regulamentul anti fake nu este fezabil sau realizabil. Restul : jigniri , comportament de mahala si atacuri personale , imi pare rau dar nu ma cobor la nivelul asta.

Ca o concluzie la tot acest post : JustUs asteapta propuneri pentru o solutie de compromis .
 

clapudiu

Struggler
Membru personal
1.Este treaba celor care lucreaza la inno sa faca asta nu a noastra.
2.Ne trebuie un regulament anti-fake pentru a putea preveni abuzul din partea diferitilor jucatori, indiferent de unde ar fi ei.
3.Nu este normal ca marea majoritate a jucatorilor sa fie pedepsita si sa fie santajata de catre cativa indivizi.
Cei de la inno sunt platiti pentru jocurile pe care le dezvolta fie ca vine vorba de elvenar,age sau the west. Este treaba lor ca game devs sa ofere jucatorilor o experienta de joc cat mai buna si sa vina cu regulamente care sa previna abuzurile cauzate de jucatori. Nu este datoria noastra ca si jucatori sa ii si platim si sa le si facem treaba pentru ei, eventual daca implementeaza niste regulamente neadecvate sau care se pot ocoli atunci putem veni cu sugestii ca si o comunitate.
VREM REGULI ANTI-FAKE!
Ce reguli vreti ?
NU STIM, E TREABA INNO!
 

SADonix007

Trapper
7mfhhr


Cam asa sta treaba, fara jigniri, fara nimic!
 

X-viper

West Sheriff
Membru personal
Printre sutele de insulte, se afla si un (pseudo)argument: noi nu suntem constanti la fort ca numar de jucatori.

1684543893375.png
1684543903417.png

Voi sunteti?
 

Elmer Fudd

Rabbit Killer
Lucrurile sunt foarte simple. Cum am spus deja, un regulament ca cel propus in acel scurt interimat nu este aplicabil si nu e posibil. Lasand la o parte faptul ca nu s-a testat nimic in prealabil sa se vada daca e fezabil sau nu si s-a aplicat doar dupa ureche cand parea ca e lumea suparata, mutand 2-3 batalii de colo colo... ala nu e regulament si aplicare, daca azi mut sau anulez forturi, iar maine nu, ori aplici ori nu aplici... cand esti interimar si stii ca esti interimar si tu pleci, nu te apuci sa faci regulamente pe o lume pe care nu o cunosti, cum e cea RO. Pe langa acest lucru tehnic inaplicabil, jucatorii nu au inteles nici ei textul si aplicabilitatea, primind multiple tichete cum apareau 2 batalii la secunda... lucru ce era permis pana si de acel regulament, o salata totala. Prin urmare, am fost nevoit sa anulez acel regulament. Pentru a aplica un astfel de regulament in orice forma, practic ai nevoie de administratori dedicati sa mute batalii de fort sau sa anuleze de cate ori decide cate un jucator sa atace multiplu, iar motive si metode de a ataca multiplu sunt zeci... Credeti ca e mai corect si mai moral sa anulezi batalii date de jucatori care nu sunt inclusi de exemplu ? Ei cum sa castige ? Lasand la o parte pierderea de timp inutila sa muti aceste batalii sau sa le anulezi, ca in final sa obtii ce ? Jocul nu are logistica pentru asa ceva, jocul are cresteri de costuri, iar acelea sunt la maximum. Am cerut sa se implementeze ceva fizic, ca limite mai mari sau de timp... nu se doreste, aia e. Jocul permite acest lucru, iar noi nu putem aplica reguli de acest gen pentru ca nu s-ar aplica corect si pentru ca ar trebui sa recrutez maimute ca admini, sa mute forturi non stop cand jucatorii au prea multi bani, diverse motive sau mai stiu eu ce si decid sa atace. Aici pe RO una doua nu va intelegeti la aliante si incepeti cu fake-urile, nu e vina nimanui, toti aveti dreptate in felul vostru, dar si noi avem dreptate ca nu putem interveni fizic intre voi si nu e nici moral sa o facem, mai ales ca in final nu aduce nimic bun nimanui. Puteti sa va intelegeti frumos sa sustineti o batalie si aia e, mergeti acolo cei care doriti. La fel, ca oriunde in lume, si pe acest joc, cand decideti sa excludeti pe cineva sau cand sunteti prea buni si castigati tot, trebuie sa va asteptati la diverse repercusiuni in gameplay, e cat se poate de normal... cand voi nu puteti echilibra intervine echilibrul natural sau se duce totul de rapa, dupa caz. Cum am spus si cand am anulat acel regulament total neaplicabil pe RO, sunt deschis la propuneri fezabile ce tin cont de lucrurile pe care le-am spus aici. "Faceti ceva" nu reprezinta tocmai o propunere fezabila :)
 
Lucrurile sunt foarte simple. Cum am spus deja, un regulament ca cel propus in acel scurt interimat nu este aplicabil si nu e posibil. Lasand la o parte faptul ca nu s-a testat nimic in prealabil sa se vada daca e fezabil sau nu si s-a aplicat doar dupa ureche cand parea ca e lumea suparata, mutand 2-3 batalii de colo colo... ala nu e regulament si aplicare, daca azi mut sau anulez forturi, iar maine nu, ori aplici ori nu aplici... cand esti interimar si stii ca esti interimar si tu pleci, nu te apuci sa faci regulamente pe o lume pe care nu o cunosti, cum e cea RO. Pe langa acest lucru tehnic inaplicabil, jucatorii nu au inteles nici ei textul si aplicabilitatea, primind multiple tichete cum apareau 2 batalii la secunda... lucru ce era permis pana si de acel regulament, o salata totala. Prin urmare, am fost nevoit sa anulez acel regulament. Pentru a aplica un astfel de regulament in orice forma, practic ai nevoie de administratori dedicati sa mute batalii de fort sau sa anuleze de cate ori decide cate un jucator sa atace multiplu, iar motive si metode de a ataca multiplu sunt zeci... Credeti ca e mai corect si mai moral sa anulezi batalii date de jucatori care nu sunt inclusi de exemplu ? Ei cum sa castige ? Lasand la o parte pierderea de timp inutila sa muti aceste batalii sau sa le anulezi, ca in final sa obtii ce ? Jocul nu are logistica pentru asa ceva, jocul are cresteri de costuri, iar acelea sunt la maximum. Am cerut sa se implementeze ceva fizic, ca limite mai mari sau de timp... nu se doreste, aia e. Jocul permite acest lucru, iar noi nu putem aplica reguli de acest gen pentru ca nu s-ar aplica corect si pentru ca ar trebui sa recrutez maimute ca admini, sa mute forturi non stop cand jucatorii au prea multi bani, diverse motive sau mai stiu eu ce si decid sa atace. Aici pe RO una doua nu va intelegeti la aliante si incepeti cu fake-urile, nu e vina nimanui, toti aveti dreptate in felul vostru, dar si noi avem dreptate ca nu putem interveni fizic intre voi si nu e nici moral sa o facem, mai ales ca in final nu aduce nimic bun nimanui. Puteti sa va intelegeti frumos sa sustineti o batalie si aia e, mergeti acolo cei care doriti. La fel, ca oriunde in lume, si pe acest joc, cand decideti sa excludeti pe cineva sau cand sunteti prea buni si castigati tot, trebuie sa va asteptati la diverse repercusiuni in gameplay, e cat se poate de normal... cand voi nu puteti echilibra intervine echilibrul natural sau se duce totul de rapa, dupa caz. Cum am spus si cand am anulat acel regulament total neaplicabil pe RO, sunt deschis la propuneri fezabile ce tin cont de lucrurile pe care le-am spus aici. "Faceti ceva" nu reprezinta tocmai o propunere fezabila :)
Cu acest răspuns consider încheiată tema.
 
Sus