Campionatul International de Batalii la fort - a doua editie

DeletedUser25046

Guest
Dapoi unii chiar sunteti neseriosi, cititi telegrale date de noi (care trebuiau sa fie date de voi) si nici macar nu va obositi sa raspundeti al ele. De ce spanaca va mai inscrieti daca faceti asa?
 

DeletedUser

Guest
luati in calcul ca dupa ce s-a făcut lista de 150 de jucători unii deja se dovedesc buni coechipieri și se dau la fund pentru ca x sau y au rămas pe afara...stilul bisericutelor. Pe lîngă cei 150 pregătiți și 10-20 de jucători care să îi înlocuiască pe cei "activi" și dornici de joc în "echipa"
 

just4fun

The Boss
Toti jucatorii inscrisi vor avea posibilitatea sa participe in cadrul lumii de event locale la o sesiune de batalii de fort
 

DeletedUser20713

Guest
acum, cu riscul de a rade de mine, ce inseamna R ala din coada clasei de caracter aleasa? R de la rezistenta sau R de la ...nu stiu ce
 

DeletedUser26395

Guest
pe baza a ce s-au facut aceste alegeri?care au fost criteriile mai exact de alegere a celor 150 jucatori?
 

DeletedUser26395

Guest
si unde e lista cu liderii ca nu o gasesc,sa stiu de cine sa ma feresc pe viitor
 

DeletedUser25046

Guest
daca nu e deranj mare si daca, conducatorii nu au alte strategii as vrea sa am clasa de caracter duelist cum joc pe toate serverele RO. multumesc !
Sunt deja 40 duelisti full conducere si lumea inca mai vrea, chiar nu putem merge acolo cu 70 dueisti.. Noi am hotarat sa avem undeva la 40, maxim 43. Exista o lume de aantrenamente si in functie de cum se misca duelistii acolo, ii alegem pe cei 43. Sper ca lumeasa inteleaga ca mergem acolo ca echipa si este nevoie sa fim cat mai echilibrati.
 
Sus